Speltips: Måstematch för Chelsea

Chelsea masken
Chelsea ställs mot AC Milan i London. Hemmalaget är favoriter här och det mot ett skadedrabbat bortalag. Slutar det med hemmaseger för Potter och hans mannar i denna måstematch? Vi får se, men jag har ett specialspel att presentera på en spelare i hemmalaget.

Levande spel

2022-10-05 21:00
Aubameyang över 0,5 skott på mål @ 1.60
Chelsea FC
AC Milan


Läget i gruppen (Grupp E) inför avspark:

  1. Milan 4 poäng / 4-2 i målskillnad
  2. Din. Zagreb 3 poäng / 2-3 i målskillnad
  3. Salzburg 2 poäng/ 2-2 i målskillnad
  4. Chelsea 1 poäng / 1-2 i målskillnad

Måstematch för Chelsea!

Förutsättningarna inför avspark i London denna onsdag där det bjuds på fin Champions League-match med viktiga poäng på spel är enkla. AC Milan kan "nöja" sig med att undvika förlust, men det resonemanget håller inte för Chelsea som behöver vinna detta. Man kan i princip säga att det är en så kallad "måstematch" för Chelsea och med tanke på att de vann första matchen sedan tränarbytet senast så kan hemmalaget eventuellt vara pigga nog för en andra raka vinst nu när det verkligen gäller.

Skadedrabbat bortalag...

Milan åker dessutom till London för denna tuffa bortamatch med mängder av spelare på skadelistan. Zlatan finns där sedan tidigare, men det gör också Simon Kjaer, Theo Hernandez, Alessandro Florenzi, Alexis Saelemaekers samt målvakten Mike Maignan. Med dessa gubbar/ynglingar satta ur spel så blir Milans chanser i London inte direkt större utan här finns det en del som talar för att Potter och hans Chelsea bör vara starka nog för seger. Chelsea är som jag var inne på tidigare ett pressat lag sett till tabelläget och Milans tuffa skadelista är såklart något som påverkar laget i negativ riktning.

Speltips på en spelare i hemmalaget - skott på mål gäller!

Mitt speltips? Det lyder så här: Aubameyang, Pierre-Emerick över 0,5 skott på mål. Unibet ger 1.60 på detta spel (2.20 på under...)

Synar man statistik så snittar Aubameyang 1,5 skott per match i Champions League-spel hittills och då har han två matcher spelade. Nu är Chelsea hemmalag mot ett Milan som har det tufft med skador och Chelsea är.. som ni nu vet... piskde att leverera.

Skynda rygga säger jag - detta odds kan mycket väl vara ett bjudodds om ni frågar mig om vad jag tycker!






Levande spel

2022-10-05 21:00
Aubameyang över 0,5 skott på mål @ 1.60
Chelsea FC
AC Milan


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt