Speltips: Sheffield United - Birmingham City: Formstarkt hemmalag mot svagt bortalag

Sheffield United firar
En av lördagsmatcherna i Championship är den mellan Sheffield United och Birmingham City där jag tycker att det finns flera spel med värde i.

En av lördagsmatcherna i Championship är den mellan Sheffield United och Birmingham City som spelas på Bramall Lane i Sheffield. Jag tycker att det finns spelvärde i att hemmalaget vinner med marginal och att bortalaget åker hem mållösa.

Sheffield United - Birmingham City

Birmingham City - Sheffield United FC

Måndag 16:00, Championship

Sheffield United

Hemmalaget har inlett säsongen på ett alldeles strålande sätt, speciellt hemma på Bramall Lane. Fyra raka vinster, 11 gjorda mål och endast 1 insläppt mål på de fyra första hemmamatcherna. Det blir sämre när man lägger till att dessa matcher inkluderar vinter mot Reading, Sunderland och Blackburn som samtliga ligger på den övre tredjedelen av tabellen.

Det bästa av allt - för Sheffield Uniteds del - är att det inte är något tillfällighet eller onormal tur som ligger bakom. Det är ren och skär utklassning i de underliggande siffrorna också. Sheffield United har skapat i genomsnitt 7,8 avslut på mål per match på hemmaplan denna säsong - den överlägset bästa offensiva siffran i ligan. Man har också släppt till i genomsnitt 0,8 avslut på mål per match hemma på Bramall Lane - med marginal den bästa defensiva siffran i serien.

Birmingham City

Bortalaget har inlett säsongen desto kämpigare, i synnerhet på bortaplan. Man har visserligen tagit 7 poäng och gjort fyra mål på de inledande fem matcherna men 6 poäng och 3 mål har kommit mot två av lagen som ut minst av sitt spel hittills under säsongen: Preston North End och West Bromwich Albion på undre halvan av tabellen.

Inte heller om man tittar bortom poäng och gjorda mål så ser särskilt imponerande ut. På bortaplan har Birmingham skapat i genomsnitt 2,4 avslut på mål per match, en av de allra sämsta offensiva siffrorna i serien. Man har dock släppt till i genomsnitt 5,0 avslut på mål per match - en av de sämsta defensiva sifforna i ligan hittills denna säsong.

Fler odds till Championship hittar du här!

Slutsats & Speltips

Sheffield United är det lag som skapat allra flest och släppt till allra minst avslut på mål på hemmaplan denna säsong. Birmingham City är det ett av de lag som skapat allra minst och släppt till allra flest antal avslut på mål på bortaplan denna säsong. Jag tycker att det finns spelvärde i både att hemmalaget vinner med marginal och att bortalaget går mållösa från lördagens match.
Speltips: Sheffield United -1,5 (Asian Handicap).
Bäst odds finns just nu hos Pinnacle: 2,43.
Speltips: Totalt antal mål av Birmingham City: Under 0,5.
Bäst odds just nu finns hos Svenska Spel: 2,04.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Sheffield United och Birmingham City här!

Det är 15 miljoner i jackpott på Stryktipset nu till helgen! Analys och systemförslag till Stryktipset hittar du som vanligt på vår avdelning dedikerad till Stryktipset och du kan hålla utkik efter andelsspel från såväl medlemmar och experter på vår sida för andelsspel.


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.