Speltips: Många mål att vänta från Frölunda när Lasch, Innala och Greco vaknat!

Jere Innala och Anthony Greco
Full omgång av SHL väntar i afton då vi har sju matcher på programmet. Jag tar här sikte på matchen nere i Småland mellan Oskarshamn och Frölunda.

Levande spel

2022-09-29 19:00
Frölunda Över 3.0 Lagmål @ 1.87
IK Oskarshamn
Frölunda HC


Tabelltolvan IK Oskarshamn tar under torsdagskvällen emot serietvåan Frölunda hemma i Be-Ge Hockey Center. Nedsläpp klockan 19:00.

IK Oskarshamn-Frölunda HC

IK Oskarshamn - Frölunda HC

Lördag 15:15, SHL

IK Oskarshamn

De blåvita från Småland inledde säsongen med två raka tvåpoängare på hemmaplan som följdes upp med en tydlig 4-1-förlust på bortais mot Örebro i helgen. Jag har varit inne på Martin Filanders manskap vid två tillfällen den här säsongen; inför matchen mot Växjö i seriepremiären samt inför den gångna helgens match mot Örebro. I dessa inlägg har jag varit inne på att Oskarshamn är ett framtungt lag med brister i defensiven - och laget är efter tre spelade matcher ett av de lag som släpper till allra flest målchanser av samtliga lag och var rejält nedtryckta borta mot Örebro där man fick mottaga 47 skott mot egen kasse.

Frölunda HC

Det topptippade Frölunda har inlett säsongen med två trepoängare och två enpoängare då man besegrat Örebro och Växjö efter fulltid samt förlorat mot Timrå och Malmö efter straffar respektive övertid. Senast, mot Växjö, svarade Roger Rönnbergs manskap återigen för en fin insats med en stor mängd skapade målchanser och 3-1 på tavlan efter 60 minuter. Dessutom fick flera av de tilltänkta spetsspelarna noteras i poängprotokollet då Ryan Lasch och Jere Innala fyllde på sin skrala poängskörd och Anthony Greco fick göra sitt första mål i Frölunda-dressen i och med sitt 3-1-mål. Man skapade flera målchanser i matchen mot Växjö och man är det lag i serien som skapar allra flest målchanser.

Slutsats och speltips

Frölunda åker till Oskarshamn med i mitt tycke goda möjligheter till att göra flera mål. Detta med tanke på att laget i match efter match skapar en stor mängd målchanser och nu också ser ut att ha fått igång sina tilltänkta poängproducenter i Ryan Lasch, Jere Innala och Anthony Greco. Oskarshamn är å sin sida även dem starkare i det offensiva spelet och är ett av de lag i SHL som släpper till allra flest målchanser och jag tycker att smålänningarna har en svag backbesättning som gästerna bör kunna såra flertalet gånger. Minst tre mål av Frölunda är troligt.

Frölunda Över 3.0 Lagmål @ 1.87 hos Unibet

Insatsen tillbaka om Frölunda gör exakt tre mål (ordinarie tid)


Levande spel

2022-09-29 19:00
Frölunda Över 3.0 Lagmål @ 1.87
IK Oskarshamn
Frölunda HC


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.