Speltips: Italien - England: Tidigt mål i krismötet

Raheem Sterling och Jorginho
Italien och England tillhör bottenlagen i grupp 3 med fyra matcher genomförda och det är denna duo som nu slåss om att undvika nedflyttning. Marknaden tror på ett målsnålt möte, då passar jag på att nypa ett målspel som avgörs redan i första halvlek!

Levande spel

2022-09-23 20:45
Över 0,5 mål 1:a halvlek @ 1.48
Italien
England


Läget i gruppen inför avspark på San Siro:

  1. Ungern 7p (7-3 i målskillnad)
  2. Tyskland 6p (8-5 i målskillnad)
  3. Itlaien 5p (5-7 i målskillnad)
  4. England 2p (1-6 i målskillnad)

Förutsättningarna inför avspark på San Siro under fredagskvällen är enkla: England behöver en seger för att ta sg ikapp Italien och ska man inte riskera att trilla ur A-gruppspelet så får man absolut inte förlora mot Italien!

0-0 senast - fler mål nu?!

När lagen möttes senast så agerade England hemmalag och då var det spel på Molineux Stadium i Wolverhampton. Publiken på plats bjöds då på en 0-0-match, men hemmanationen England levererade tolv målchanser och gästande Italien kom upp i åtta. Skott på mål? 4-3 till England, så den matchen var väl ingen "klassisk 0-0-match" om man säger så. Nu är det returmöte och denna gång ska Italien agera hemmalag och här är det läge för mål då det är viktiga poäng på spel.

Inget jätteodds - men mål bör det bli!

Italien är tabelltrea och har i detta nu bara två poäng upp till Ungern(!) som seglat upp som gruppetta. Leker vi med tanken att Italien chockar och går och vinner mot ett pressat England här, ja då kan de med lite flyt ta över förstaplatsen. Kanske inte direkt, men då är de med i racet om gruppseger och dit vill man såklart komma. Pressen ligger på England här som har underpresterat duktigt och en viktig sak att poängtera är att vi kommer få se en intressant match mellan två lag som jag tror kommer gå för seger - därför nyper jag ett målspel redan i första halvlek till ett "okej" odds.

Analys och speltips

Min idé inför avspark i Milano är att vi kommer få se en match där såväl Italien som England jagar seger. 0-0 på engelsk mark senast som sagt, men det var ju ingen 0-0-match, det kan vi väl vara överens om? Nu är England på väg att bli "klara favoriter", men jag tycker inte Italien ska räknas bort och i mina ögon har den här matchen mål i sig och att det görs minst ett innan första 45 är över känns helt klart rimligt med tanke på förutsättningarna!

Speltips: Över 0,5 mål i 1:a halvlek @ 1.48.

Låg lina, den bör dessa lag lösa för att undvika jumboplatsen!

@johan_videll på Twitter.






Levande spel

2022-09-23 20:45
Över 0,5 mål 1:a halvlek @ 1.48
Italien
England


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt