Speltips: AC Milan - Napoli: Gästerna trivs som underdogs!

Mario Rui och Alexis Saelemaekers
Napoli och AC Milan är två lag som mår bra i italienska Serie A. Just nu är det bortalaget som toppar ligan, men det endast på bättre målskillnad för bägge lagen står på 14 poäng vardera med sex ligamatcher spelade och nu möts topplagen i omgång sju. Får vi någon vinnare? Kanske, men räkna inte bort bortalaget här!

Levande spel

2022-09-18 20:45
X2 @ 1.74
AC Milan
SSC Napoli


Söndagskvällen ger oss en riktig höjdare till fotbollsmatch och detta från San Siro i Milano där de regerande mästarna tar emot ett Napoli som verkligen mår bra för dagen. Samma sak kan man säga om AC Milan så detta toppmöte är något som undertecnad verkligen ser fram emot.

Fem senaste lagen emellan

  • Napoli - AC Milan 0-1
  • AC Milan - Napoli 0-1
  • AC Milan - Napoli 0-1
  • Napoli - AC Milan 1-3
  • Napoli - AC Milan 2-2

Som ni kan se är det i regen bortalageat som presterar bäst när dessa lag möts och min spelidé inför detta toppmöte är att det fortsätter så. Napoli kliver in på San Siro som underdogs och jag tror att de trivs rätt så bra med det också!

Inget av lagen har förlorat hittills - fortsätter så?

Ser vi till hur lagen inlett seiespelet i Serie A så är det förlustfritt efter sex ligamatcher för såväl Milan som Napoli. De har som tidigare nämnt spelat in 14 poäng vardera och just nu är det bortalaget som toppar Serie A med 13-4 i målskillnad jämfört med Milan som har 12-6.

Napoli brukar trivas på San Siro

Som ni kunde se i historiken lagen emellan i statistikkollen ovanför så är det bortaseger som brukar vara melodin i dessa möten. En annan viktig sak att ha med sig är att Napoli brukar göra det väldigt bra mot just Milan borta. Inför denna toppmatch har gästerna tre raka matcher här utan förlust och på de åtta senaste har de endast förlorat en enda gång.

Analys och speltips

Jag vill återigen poängtera att denna match kommer bli sevärd. Det är två lag som presterar fin fotboll, två lag som mår bra och två lag som går för att förbli obesegrade. Napoli är inte favoriter, men det ska man kanske heller inte vara på bortaplan, men då de historiskt sett gör det bra även på den här arenan så tror jag att dubbelchansen är ett vasst val denna gång då den står i odds över 1.70 i skrivandets stund.

Speltips. X2 (Napoli eller oavgjort) efter fulltid till 1.74 hos Bethard.

@johan_videll på Twitter.


Levande spel

2022-09-18 20:45
X2 @ 1.74
AC Milan
SSC Napoli


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.