Speltips: Tampa Bay Lightning avgör matchserien mot New York Rangers på söndag!

Tampa Bay Vasi
Tampa Bay Lightning befinner sig ännu en gång nära en Stanley Cup-final, och vid seger mot New York Rangers i match sex hemma i Amalie Arena är den tredje raka finalen ett faktum!

Levande spel

2022-06-12 02:00
Tampa Bay Lightning FT @ 2.00
Tampa Bay Lightning
New York Rangers


Om Tampa Bay avgår med segern ställs de mot förhandsfavoriten Colorado Avalanche i Stanley Cup-final och har chans att för första gången på snart fyrtio år att sålla sig till en liten skara lag som lyckats med bedriften att vinna Stanley Cup tre gånger på rad.

Vinnarmentalitet

Tampa Bay Lightning, de regerande Stanley Cup-mästarna vägrar förlora en matchserie i slutspelet. Toronto Maple Leafs hade Tampa Bay på repet i match sex men mästarna tragglade sig ur och vända matchen till seger för att sedan även vinna match sju. I den här matchserien mot New York Rangers var återigen Tampa Bay illa ute med 2-0 underläge i matcher och tvåmålsunderläge i match tre, men lyckas vända och avgöra matchen med mindre än minuten kvar. Tidigare imorse avgjordes match fem och Tampa Bay Lightning har nu vänt ytterligare en matchserie och har natten till söndag matchboll mot Rangers. Vid seger är laget i sin tredje raka Stanley Cup-final, en bedrift som få i NHL:s historia kan stoltsera med.

New York Rangers och Expected goals

Det är en stor framgång för New York-laget att överhuvudtaget ha nått hela vägen till en Conference-final och många höjde nog på ögonbrynet efter de inledande två matcherna och undrade vad som höll på att hända. Sen dess har Tampa vänt på steken och det är Tampa Bay som skapar mest målfarliga chanser i match efter match. Allt som allt har de regerande mästarna vunnit xG-fighten i varje match, även om det emellanåt rör sig om små marginaler. I enskilda matcher är det inget större problem men över en hel matchserie är det svårt att vinna över ett lag som konsekvent skapar lägen för mer mål än ditt eget lag. Rangers har förmånen att ha en målvakt av Igor Shesterkins kaliber i kassen men inte ens han klarar av att stå emot ett anstormande Lightning i match efter match.

Slutsats och speltips

All heder åt New York Rangers som verkligen bjudit upp till kamp och har via en storspelande Mika Zibanejad och ett vasst powerplay gett sig själva chansen att nå en Stanley Cup-final, men jag tror att resan tar slut natten till söndag. Tampa Bay Lightning har en vinnarmentalitet som få lag kan mäta sig med, en storspelande målvakt i Andrei Vasilevskiy och en av ligans bästa forward och backuppsättningar. Laget har gjort den här resan förut och på hemmais i ett avgörande skede där de vid seger når sin tredje raka Stanley Cup-final då tror jag helt enkelt att New York Rangers får tacka för sig. Jag spelar således Tampa Bay Lightning att vinna matchen under ordinarie tid till 2.00 gånger pengarna hos bet365.


Levande spel

2022-06-12 02:00
Tampa Bay Lightning FT @ 2.00
Tampa Bay Lightning
New York Rangers


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.