Speltips: Greuther Fürth - Bayer Leverkusen: Få mål för blekt hemmalag

Lukas Hradecky
En av lördagsmatcherna i tyska Bundesliga spelas mellan bottenlaget Greuther Fürth och Champions League-jagande Bayer Leverkusen.

Levande spel

2022-04-23 15:30
Totalt antal mål av Greuther Fürth: Under 0,5 @ 2.18
Greuther Fürth
Bayer Leverkusen


En av lördagsmatcherna i tyska Bundesliga spelas på Sportpark Ronhof Thomas Sommer i Fürth. Detta gäller matchen mellan bottenlaget Greuther Fürth och Champions League-jagande Bayer Leverkusen med avspark 15:30.

Greuther Fürth - Bayer Leverkusen

Greuther Fürth - Bayer Leverkusen

Lördag 15:30, Bundesliga

Greuther Fürth

Inget annat lag i Bundesliga har kommit till färre avslut och avslut på mål än tabelljumbon Greuther Fürth denna säsong. Greuther Fürth har skapat i genomsnitt 9,3 avslut och 3,2 avslut på mål per match hittills denna säsong.

Räknat på de senaste fyra ligamatcherna så har Greuther Fürth skapat i genomsnitt 1,2 avslut per match, den allra sämsta offensiva siffran i ligan just nu. Under samma period har Greuther Fürth släppt till i genomsnitt 4,7 avslut på mål per match, vilket är över genomsnittet i ligan de senaste omgångarna.

Bara nästjumbon Arminia Bielefeld och VfL Bochum har en marginellt sämre effektivitet framför mål än Greuther Fürth hittills denna säsong: bara 24% av Greuther Fürths avslut på mål har resulterat i faktiska mål.

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen har bara släppt in 3 mål på de fem senaste ligamatcherna och hållit nollan i sina två senaste bortamatcher i ligan.

Räknat på de senaste fyra ligamatcherna så har Bayer Leverkusen skapat i genomsnitt 5,0 avslut per match, en av de bättre sifforna ligan just nu. Under dessa matcher har Bayer Leverkusen släppt till i genomsnitt 2,7 avslut på mål per match, en av de allra bästa defensiva siffrorna i ligan just nu.

Bara SC Freiburg och Eintracht Frankfurt har en något högre räddningsprocent än Bayer Leverkusen hittills denna säsong: Lukas Hradecky har räddat drygt 72% av avsluten mot Bayer Leverkusens mål.

Matcher och odds från Bundesliga hittar du här!

Slutsats & Speltips

Inget annat lag i Bundesliga har kommit till färre avslut och avslut på mål än tabelljumbon Greuther Fürth denna säsong. Greuther Fürth är också det lag i Bundesliga som skapat allra minst antal avslut på mål per match de senaste veckorna.
Bayer Leverkusen är ett av lagen i Bundesliga som släppt till allra minst antal avslut på mål per match de senaste omgångarna och har hållit nollan i de två senaste bortamatcher i ligan.
Speltips: Totalt antal mål av Greuther Fürth: Under 0,5.
Bäst odds just nu finns hos Svenska Spel: 2,18.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för Greuther Fürth - Bayer Leverkusen här!


Levande spel

2022-04-23 15:30
Totalt antal mål av Greuther Fürth: Under 0,5 @ 2.18
Greuther Fürth
Bayer Leverkusen


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.