Speltips: Därför vinner Minnesota Wild Stanley Cup!

Minnesota Fluery
Minnesota Wild går från klarhet till klarhet och efter trade deadline ser laget ut att vara rustade för att gå hela vägen!
Minnesota Wild vinner Stanley Cup (Spelstopp 2022-06-15 12:00) @ 24.00I min guide till NHL-säsongen 2021/2022 plockade jag Minnestoa Wild som säsongens vinnare av Stanley Cup till 29 gånger pengarna. Efter 68 spelade omgångar ligger nu laget två i Western Conference, bara förhandsfavoriterna Colorado ligger före. Minnesota har varit bra hela säsongen och offensiven laget har visat upp trumfas bara av Colorado, Florida och Toronto i antal gjorda mål.

100% upp till 500 kr
9.7

Bred trupp

Det är såklart lätt att hylla spelare som Kirill Kaprizov med 39 mål och 46 assist eller Mats Zuccarello som vid 34 års ålder går mot karriärens bästa säsong. Men styrkan i Wild finns framförallt i bredden som andra, tredje och fjärdekedjan utgör. Få lag i ligan kan skryta om att ha så mycket kvalitetsspelare på isen konsekvent under en hockeymatch.

Jag återkommer ofta till bredden av trupper i mina texter och sändningar på Twitch, varför är det så viktigt? Det är såklart viktigt att det finns bra spets i lag med ett par storstjärnor som kan göra mycket mål och avgöra matcher, men i slutspel är det återkommande gång för annan att storstjärnorna får svårare att hävda sig och blir väldigt hårt bevakade. Därför är det extremt jobbigt att möta ett lag som hela tiden kan ha spelare på isen som kan utmana offensivt, något Minnesota har. I och med nattens vinst mot Washington Capitals passerade sex spelare i truppen 20 gjorda mål eller fler, något bara Florida Panthers och St. Louis Blues har lyckats med denna säsong än så länge. Det vittnar om den offensiva bredd laget besitter och varför bara tre andra lag gjort fler mål.

Fönstret

Orosmomentet jag hade inför säsongen och den enda svaghet jag tyckte fanns var målvaktsspelet. Cam Talbot klev in som given förstemålvakt och bakom honom fanns Kaapo Kähkönen som efter trade deadline numera spelar i San Jose Sharks. Den 25-årige finländaren är förvisso talangfull men tillsammans med Cam Talbot kändes inte målvaktsparet tillräckligt bra för att bära laget till en Stanley Cup. Den känslan förändrades omgående när Wild presenterade Marc-Andre Fluery, som efter uppbrottet med Vegas Golden Knights spelat med Chicago Blackhawks hela säsongen. Fleury med sina 37 år fyllda är fortfarande en av ligans bästa målvakter och tillsammans med Cam Talbot behöver Minnesota inte oroa sig för målvakts situationen i slutspelet, de bägge är skickliga nog för att “stjäla” en och annan match.

Utöver Fluery plockade Wild in Tyson Jost från Colorado Avalanche och Jacob Middleton från San Jose Sharks. Jost verkar ha trivts direkt och har de senaste omgångarna spelat i tredjekedjan med Gaudreau och Fiala där han börjat göra poäng. Middleton är en direkt klassvärvning på backposition, Minnesota lider förvisso inte brist på skickliga backar men de tenderar ibland att blicka lite väl mycket framåt. Därför är Middleton med sin defensiva skicklighet ett utmärkt komplement.

Slutsats och speltips

Minnesota är efter trade deadline ett ännu starkare lag som nu även har ett av ligans bästa målvaktspar. Samtliga lagdelar ser oerhört starka ut och bredden såväl som spetsen laget besitter kommer bli en huvudvärk för motståndarna i slutspelet. Det är såklart att kräva mycket av ett lag att lyfta bucklan, men ingredienserna är onekligen på plats och laget själva visar i och med fönstret att de nu är rustade att gå hela vägen. Hos Coolbet kan vi spela Minnesota Wild som vinnare av Stanley Cup till hela 24.00, ett riktigt bra odds med tanke på att laget innan säsongen drog igång stod i 29.00 och nu ser ännu starkare ut! Ett rimligt odds i dagsläget hade varit närmare 15.00 i odds, alltså ca 6-7% chans att vinna Stanley Cup.


Minnesota Wild vinner Stanley Cup (Spelstopp 2022-06-15 12:00) @ 24.00Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 500 kr
9.7
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.3
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.