Speltips: Hockey OS - Åttondelsfinaler

Muller Schweiz
Gruppspelet är avslutat och det är dags för åttondelsfinalerna som ska avgöra vilka lag som får möta Finland, Sverige, Ryssland och USA i kvartsfinalerna som spelas 16 feb.
Tjeckien - Schweiz Ö 4.5 mål (Spelstopp 2022-02-15 09:40) @ 1.95Det blev 14 spel under gruppspelet utöver de två långtidsspelen som jag kommer rätta när turneringen är avslutad. Sju spel har varit vinst, sex spel har bommat och ett spel gett pengarna tillbaka. Totalt har vi en vinst på 2650 kr som vi tar med oss in i åttondelsfinalen!

Startkassa: 100 000 kr
Spelkassa efter gruppspelet: 102 650 kr

Danmark - Lettland 05:10 CET

Danmark - Lettland

Tisdag 05:10, OS

Danmark har stått för väldigt solida insatser under hela OS och förlorade bara mot Ryssland i gruppspelet. Lettland som förlorat samtliga matcher har en riktigt tuff uppgift som väntar dem. I grund och botten är det dock inte allt för stor skillnad på spelarmaterialet men med tanke på hur väl Danmark spelat vågar jag inte ta spel på letterna, och Danmark till två gånger degen lockar inte heller. Inget spel i dagsläget på denna match med andra ord.

Slovakien - Tyskland 05:10 CET

Slovakien - Tyskland

Tisdag 05:10, OS

Slovakien åkte på en rejäl käftsmäll av Finland i första matchen och förlorade med 6-2. Efter det spelade slovakerna upp sig och gjorde en godkänd insats mot Sverige men fick något orättvist se sig besegrade med 4-1. Mot Lettland lossnade det för slovakerna och laget inkasserade sin första seger för turneringen och vann med 5-2. Tyskland har likt Slovakien fått nöja sig med en seger den här turneringen och den kom mot värdnationen Kina med 3-2. Senaste matchen var mot USA där Tyskland stod upp bra och gjorde sin kanske bästa match under turneringen.

Det är en jämn batalj som ska utkämpas mellan de bägge nationerna och jag tycker styrkan hos båda lagen ligger i det offensiva spelet. Jag är inte heller helt övertygad om att det Slovakien ska kliva in som favoriter, vilket de i dagsläget är. Därför provar jag en liten mindre peng på Tyskland och lägger mer på överspelet som jag tycker är prissatt fel.

Över 5.5 mål @ 2.60 Expekt 2000 kr
Tyskland FT @ 2.78 Coolbet 1000 kr

Tjeckien - Schweiz 09:40 CET

Tjeckien - Schweiz

Tisdag 09:40, OS

Schweiz har varit något av en besvikelse för min del då jag hade högre förhoppningar på laget. I den sista gruppspelsmatchen blev laget direkt överkörda av Danmark med 5-3 och resultatet var inte på något sätt orättvist. I de två inledande matcherna mot Ryssland och Tjeckien tycker jag schweizarna stod för två gedigna insatser som de inte behöver skämmas för. Nu ställs laget återigen mot Tjeckien, ett lag som Schweiz senast fick se sig besegrad av på straffar i gruppspelet. Tjeckien såg bleka ut i premiärmatchen mot Danmark men har efter det spelat upp sig och var inblandad i en riktig kaosmatch mot Ryssland senast som slutade 5-5 efter ordinarie tid.

Inför morgondagens match kommer jag återigen ta samma spel som jag spelade i gruppspelet när de bägge möttes, alltså över 4.5 mål. Vill ni läsa mer om min genomgång inför den matchen kan ni ta del av den här. Jag kommer även prova en mindre peng på att Schweiz tar sin första seger i turneringen, spelarmaterialet finns åtminstone för att störa Tjeckien trots det aningen knackiga spelet.

Över 4.5 mål @ 1.95 Coolbet 2500 kr
Schweiz FT @ 3.40 Coolbet 1250 kr

Kanada - Kina 14:10 CET

Kanada - Kina

Tisdag 14:10, OS

Kineserna lär inte få vinna någon match den här turneringen då de kliver in som rejäla underdogs mot Kanada imorgon. Kanada står alltså i 1.01 att vinna matchen under ordinarie tid. Lagen möttes för så sent som igår och då vann Kanada utan större ansträngning med 5-0. På förhand en match som är svår att sätta fingret på och ännu svårare att finna något värde i. Kanada vinner, frågan är bara med hur mycket. Inget spel från min sida.


Tjeckien - Schweiz Ö 4.5 mål (Spelstopp 2022-02-15 09:40) @ 1.95Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 1000 kr
9.8
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1250 kr
9.2
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar & undantag tillämpas. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.