Speltips: Hockey OS dag 4 - Tjeckien får hål på Ryssland!

Tjeckien hockey
Den sista gruppspelsomgången i grupp B går av stapeln under lördag, Ryssland är klara gruppsegrare men det väntar en hård kamp om vilket lag som kniper andra platsen!
Schweiz - Danmark Över 4.5 mål (Spelstopp 2022-02-12 14:10) @ 2.05Sverige gjorde jobbet mot Slovakien efter en blek inledning första tio minuterna där Tre Kronor såg väldigt desorienterade ut, men Sverige täcker sin minuslina och spelet satt. Tjeckien mötte Schweiz i en ganska böljande historia där Schweiz återigen skapar väldigt mycket i främst spel fem mot fyra men inte lyckas få utdelning. Tjeckien stod upp bra och var det bättre laget i spel fem mot fem men löste seger första på straffar efter att matchen slutat 1-1 under ordinarie tid. Tyvärr missade både överspelet och spelet på Schweiz.

Startkassa: 100 000 kr
Resultat dag 3: - 2290 kr
Spelkassan totalt: 99 970 kr

Ryssland - Tjeckien

Tjeckerna löste tillslut sin första seger, och den kom på straffar mot Schweiz i en ganska jämn batalj. Tjeckerna var bättre än Schweiz i spel fem mot fem och skapade lägen för mer än ett mål under ordinarie tid. Ryssland är i och med segern mot Danmark tidigare idag klara gruppsegrare och behöver inte känna någon stress att vinna matchen mot Tjeckien. På papper är det ryska laget det bättre av de två nationerna men Tjeckien bör vara högmotiverade att vinna matchen. Om laget lyckas besegra Ryssland ger de sig själva chansen att sluta två i gruppen och få en enklare resa under fortsättningen av turneringen.

Ryssland har vunnit bägge sina inledande matcher men inte på något sätt övertygat spelmässigt. Laget kan stoltsera med att ännu inte släppt in något mål i turneringen, men mot ett motiverat och offensivt skickligt Tjeckien tror jag ryssarna kommer få svårt att hålla tätt. Jag gillar Tjeckiens chanser att vinna matchen men spelar Draw no Bet så vi får pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort under ordinarie tid!

Tjeckien DnB @ 3.00 bet365 1500 kr

Schweiz - Danmark

Schweiz - Danmark

Lördag 14:10, OS

Schweiz fick se sig besegrade av Tjeckien på straffar tidigare under dagen och är därmed sist i gruppen med bara en inspelad poäng. Schweiz har i de bägge inledande matcherna skapat chanser för betydligt fler mål än det enda målet laget har lyckats göra. I grund och botten har de en fin offensiv och jag hoppas att utdelningen ska komma mot Danmark. Danskarna har varit något av en positiv överraskning, först besegrades Tjeckien på ett imponerande vis och sedan stod laget upp bra mot Ryssland i 2-0 förlusten.

Schweiz besitter en fin offensiv samtidigt som laget tenderar att bjuda på lite för mycket ytor bakåt. Danskarna har trivts bra med att fokusera på att ligga rätt i banan och sätta försvarsspelet för att kunna kontra vid tillfälle. Schweiz kommer behöva visa mer desperation för att vinna den sista matchen i gruppspelet och inte sluta sist. Jag gillar trots de målsnåla matcherna bägge lagen varit inblandade i att spela ett överspel. Ingredienserna för mål tycker jag finns!

Schweiz - Danmark över 4.5 mål @ 2.05 Coolbet 1500 kr


Schweiz - Danmark Över 4.5 mål (Spelstopp 2022-02-12 14:10) @ 2.05Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.