Speltips: Tottenham Hotspur - Arsenal: Måltorka på Tottenham Hotspur Stadium

Harry Kane
På söndag är det dags för North London Derby. Tottenham Hotspur tar emot Arsenal hemma på Tottenham Hotspur Stadium i London.
Totalt antal mål: Under 2,5 (Spelstopp 2022-01-16 17:30) @ 1.90



På söndag är det dags för North London Derby. Tottenham Hotspur tar emot Arsenal hemma på Tottenham Hotspur Stadium i London. Båda lagen har häng på en Champions League-plats och i ligatabellen skiljer bara en placering och 2 poäng lagen emellan.

Tottenham Hotspur - Arsenal

Arsenal FC - Tottenham Hotspur FC

Söndag 15:00, Premier League

Det har blivit under 2,5 mål i 5 av de 10 senaste tävlingsmatcherna lagen emellan. När Tottenham haft hemmaplan så har det blivit under 2,5 mål i 4 av de 5 senaste tävlingsmatcherna när Arsenal kommit på besök. Lägger man till träningsmatchen som spelades i augusti i fjol på Tottenham Hotspur Stadium så har det blivit under 2,5 mål i 5 av de 6 senaste matcherna lagen emellan när Tottenham stått som hemmalag.

Trenden är också av att det skapas färre målchanser när lagen möts ju närmare 2022 vi kommer, speciellt när Tottenham haft fördel av hemmaplan:

Bild: Totalt antal skapade avslut och avslut på mål per match mellan Tottenham och Arsenal (fem senaste tävlingsmatcherna där Tottenham haft hemmaplan).

Trenden är att det skapas såväl färre avslut per match som färre avslut på mål per match när Tottenham och Arsenal möts, speciellt räknat på de senaste 5 matcherna där Tottenham stått som hemmalag (från 2017 till 2021).

Tottenham Hotspur

Räknat på de senaste fyra ligamatcherna så har Tottenham skapat i genomsnitt 7,7 avslut på mål per match, vilket är faktiskt är den bästa offensiva siffran i ligan just nu. Under dessa matcher har Tottenham släppt till i genomsnitt 3,0 avslut på mål per match, en av bästa defensiva siffrorna i ligan de senaste omgångarna.
Då ska vi ha med oss att Tottenham mött bl a Southampton och Watford - två av lagen som släppt till allra flest avslut på mål per match de senaste veckorna.

Arsenal

Summerar man de senaste fyra ligamatcherna så har Arsenal skapat i genomsnitt 7,0 avslut på mål per match, den näst bästa offensiva siffran i ligan just nu. Under samma period har Arsenal släppt till i genomsnitt 1,7 avslut på mål per match, den bästa defensiva siffran i ligan de senaste veckorna.
Då ska vi ta i beaktande att Arsenal mött bl a West Ham, Leeds och Norwich - tre av lagen som släppt till allra flest avslut på mål per match de senaste veckorna.

Fler odds till Premier League hittar du här!

Slutsats & Speltips

Trenden är att det skapas färre avslut och avslut på mål per match när Tottenham och Arsenal möts, speciellt räknat på de senaste 5 matcherna där Tottenham stått som hemmalag.
Dessutom är både Tottenham och Arsenal bland de lag som släppt till allra minst antal avslut på mål de senaste omgångarna.
Speltips: Totalt antal mål: Under 2,5.
Bäst odds finns just nu hos Betfair: 1,90.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Tottenham Hotspur och Arsenal här!






Totalt antal mål: Under 2,5 (Spelstopp 2022-01-16 17:30) @ 1.90



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt