Speltips: Dallas är bra men Minnesota är bättre

Jon Merrill
Smittspridningen i NHL är onekligen problematisk men det spelas i alla fall en match till natten. Dallas Stars gästas av Minnesota Wild. Två bra lag men gästerna är något vassare!
Minnesota Wild ML (Spelstopp 2021-12-21 02:30) @ 2.10Dallas Stars

Dallas svek oss i det senast speltipset mot St. Louis Blues, återigen förlorade Stars med 4–1 mot Blues för andra gången denna säsong. Dallas har som jag skrev senast fått tillbaka många spelare och ska verkligen inte underskattas trots den halvkalla period laget nu befinner sig i. Till nattens match är dessutom Miro Heiskanen tillbaka, lagets poängstarkaste back denna säsong. Dallas hittade även ett trendbrott när laget besegrade Chicago Blackhawks för två nätter sedan. Det till trots ställs nu Dallas mot ett av ligans bästa lag och jag tror uppgiften blir dem övermäktig.

Minnesota Wild

Minnesota Wild har visat sig vara ett lag väl värda att hålla i handen under säsong och det har betalat sig bra. Jag hoppas återigen att vi ska få betalt när de nu ställs mot Dallas på bortais. Uppgiften är såklart tuff men Minnesota har många gånger den här säsongen visat att laget är att räkna med i toppen av tabellen och en slutspelsplats bör laget lösa utan några bekymmer. Wild kan även vara nöjda då de för stunden är fulltaliga och till skillnad från majoriteten av lagen i NHL inte har bekymmer med Covid-19 i truppen. Jag tycker att Wild underskattas något av bolagen inför matchen och ser allting över 2.00 ML som spelbart.

Slutsats och speltips

Det är två bra lag som ställs mot varandra i natt, men gästerna väger något tyngre och bör med Talbot i mål stå under 2.00, så när vi bjuds på 2.10 hos Bethard hoppas jag att Minnesota fortsätter göra jobbet som det gjort så många gånger den här säsong.


Minnesota Wild ML (Spelstopp 2021-12-21 02:30) @ 2.10Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.