Speltips: Los Angeles Kings har bra chans att hota ett skadeskjutet Florida

Viktor Arvidsson
Los Angeles Kings har spelat en bra hockey på slutet och Florida kommer få det kämpigt med flera viktiga spelare borta.
Los Angeles Kings ML (Spelstopp 2021-12-17 01:00) @ 2.75



Florida Panthers

Florida har varit ett av ligans stora glädjeämne denna säsong. Laget har varit en dominerande kraft på isen och delar just nu andra platsen i Atlantic Division tillsammans med Tampa Bay, bara 2 poäng bakom Toronto som har två matcher mer spelade. Panther har dock haft det lite kämpigare på slutet, senaste åkte laget på en ordentlig stjärnsmäll i och med 8–2 förlusten mot Ottawa Senators.

Inför matchen mot Kings saknar laget en uppsjö viktiga spelare till följd av Covid-19 protokoll. Senast igår framgick det att Sam Bennett, Radko Gudas och Carter Verhaeghe kommer missa matchen mot Kings. Utöver det saknas redan storstjärnan Aleksander Barkov tillsammans med en uppsjö av spelare som normalt huserar i tredje och fjärde kedjan.

Los Angeles Kings

Kalifornien laget Los Angeles Kings var inför säsongen ett av lagen jag trodde lite extra på. Jag tycker fortsatt att de står upp bra i många matcher och potentialen att ”stjäla” en slutspelsplats finns fortfarande, även om vägen förbi topplagen är en lång väg att vandra. Kings kommer dock från en bra period och har nyligen slagit Minnesota Wild, Dallas Stars och senaste fick de med sig en poäng borta mot Tampa Bay Lightning.

Mycket av det offensiva spelet kretsar fortfarande kring stjärnan Anze Kopitar och första kedjan. Men Kings styrka ligger i min mening främst i de övriga kedjorna som håller en bra nivå i NHL. Andra kedjan med Alex Iafallo, Phillip Danault och Viktor Arvidsson är ett utmärkt exempel på hur Kings värvade klokt inför säsongen och skapade betydligt bättre bredd i truppen. Andra kedjan har visat sig vara en framgångsfaktor för laget och samtliga tre spelare har levererat bra med poäng denna säsong.

Slutsats och speltips

Kombinationen av ett stabilt Los Angeles Kings med bra form som möter ett Florida med många viktiga spelare borta leder mig till slutsatsen att Los Angeles Kings ML @ 2.75 hos Bethard ska vara ett bra spel.






Los Angeles Kings ML (Spelstopp 2021-12-17 01:00) @ 2.75



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt