Speltips: Blackpool - West Bromwich Albion: För höga odds för hemmalagets målskörd

Middlesbrough scarf
Det luktar försiktigt och målsnålt lång väg om denna match och jag tycker att oddsen för underspel generellt ligger lite för högt här. Allra mest spelvärde finnes jag dock i oddsen för att hemmalaget inte gör mål.
Antal mål av Blackpool: Under 0,5 (Spelstopp 2021-11-23 20:45) @ 2.65



Jag har redan skrivit lite tankar inför söndagens stormatchen i Premier League mellan Chelsea och Manchester United och ett speltips till tisdagens match i Championship mellan Nottingham Forest och Luton Town.

Det finns dock ytterligare ett fint spel från Championshipomgången som spelas tisdag och onsdag denna vecka: nämligen tisdagens match mellan Blackpool och West Bromwich Albion på Bloomfield Road där jag tycker att oddsen är för höga när det gäller hemmalagets målskörd.

Blackpool - West Bromwich Albion

Blackpool FC - West Bromwich Albion

Tisdag 20:45, Championship

Blackpool

Det orangea laget från Lancashire ligger på tionde plats i ligatabellen och har bara tre poäng upp till play-off-platserna trots ett svårt spelschema det senaste. Efter tisdagens match ser spelschemat bättre ut och 0-0 mot ligatrean är nog något av ett drömresultat för hemmalaget.

Summerar man de senaste fyra ligamatcherna så har Blackpool skapat i genomsnitt 1,7 avslut på mål per match, den överlägset sämsta offensiva siffran i ligan just nu. Under dessa matcher har Blackpool släppt till i genomsnitt 2,7 avslut på mål per match, en av de bästa defensiva siffrorna i ligan de senaste omgångarna.

West Bromwich Albion

De blåvitrandiga från West Midlands ligger på tredje i ligatabellen men har börjat halka efter lite i kampen om de två direktplatserna till Premier League efter förluster mot topplagen Fulham och Huddersfield.

Räknat på de senaste fyra ligamatcherna har West Brom skapat i genomsnitt 3,5 avslut på mål per match, vilket är under genomsnittet i ligan just nu. Under samma period har West Brom släppt till i genomsnitt 2,5 avslut på mål per match, den näst bästa defensiva siffran i ligan de senaste omgångarna.

Slutsats & Speltips

Blackpool är det lag i Championship som skapat allra minst antal avslut på mål de senaste omgångarna.
West Bromwich Albion är det lag i Championship som släppt till allra minst antal avslut på mål de senaste veckorna.
Det luktar försiktigt och målsnålt lång väg om denna match och jag tycker att oddsen för underspel generellt ligger lite för högt. Jag finner dock allra mest spelvärde i oddsen för att hemmalaget inte gör mål.
Speltips: Antal mål av Blackpool: Under 0,5.
Bäst odds finns just nu hos Expekt: 2,65.

Läs gärna mer om olika oddstyper och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för matchen mellan Blackpool och West Bromwich Albion här!






Antal mål av Blackpool: Under 0,5 (Spelstopp 2021-11-23 20:45) @ 2.65



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt