Speltips: NHL är tillbaka!

Brayden Point
Efter tre långa månader är det äntligen dags för hockey i världsklass igen. Vi bjuds på två matcher under natten mellan tisdag till onsdag och fem matcher natten efter det. Jag har hittat flera trevliga odds!
Toronto - Montreal över 5,5 mål (Spelstopp 2021-10-14 01:00) @ 1.90



Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins

Öppningsmatchen för säsongen står mellan de regerande mästarna Tampa Bay Lightning och Pittsburgh Penguins. I Penguins är det flera tunga manfall. Evgeni Malkin och Sidney Crosby är borta med långtidsskador, lagets två starkaste offensiva spelare. När även Jake Guentzel står som "day-to-day" finns risk för ytterligare ett tungt bortfall i Pittsburghs offensiv.

De regerande mästarna Tampa Bay har som väntat en av ligans komplettaste trupper. Inför säsongen har laget förvisso tappat lite i den offensiva bredden men vi hittar fortfarande storstjärnorna Nikita Kucherov, Brayden Point, Steven Stamkos och Victor Hedman i truppen. Målet vaktas fortsättningsvis av Andrei Vasilevskiy, en av ligans bästa målvakter.

bet365 erbjuder 1,95 på seger under ordinarie tid för Tampa Bay Lightning, ett bra odds med rådande status på spelartruppen i Pittsburgh. Eftersom det saknas mycket offensiv i Penguins gillar jag även under 6,0 mål till 1,95 hos Bethard.

Vegas Golden Knights - Seattle Kraken

Det är dags för Seattle att skriva in sig i historieböckerna när klubben för första gången gör entré i NHL. Uppgiften som väntar dem i premiären är en av ligans tuffaste bortamatcher. Vegas Golden Knights har sedan premiärsäsongen 2017/2018 varit ett topplag och är en av de förväntade favoriterna att lyfta Stanley Cup-bucklan även i år.

Seattle har under expansionsdraften plockat ihop en intressant trupp, till stora delar bestående av underskattade spelare. Truppen är i mångt och mycket byggd för att inte släppa in mål. Med en mycket bra backuppsättning och en av ligans bästa målvaktspar ser Seattle ut att ha bra chanser att nå slutspel. Seattles fyra kedjor sticker inte ut med några stora stjärnnamn men ser ruggigt stabil ut. Kraken ser på papper ut som ett hårt arbetande kollektiv som kommer bli svåra att få hål på.

Inför matchen är Vegas favoriter, men i mitt tyckte underskattar bolagen Seattles trupp. Seattle att vinna matchen under ordinarie tid till 5,25 är ett bra spel hos Bet365.

Toronto Maple Leafs - Montreal Canadiens

Under natten mellan onsdag och torsdag bjuds vi på säsongens första kanadensiska möte. Toronto kommer även i år ha en av ligans bästa offensiver. I truppen hittar vi förra säsongens vassaste målskytt i grundserien, Auston Matthews. Han kommer fortsatt ha sällskap av Mitch Marner, John Tavares och William Nylander i forwardgruppen. Laget förväntas fortsätta ösa in mål.

Montreal kommer från en bra säsong där laget under slutspelet lyckades vända 3–1 underläge i första rundan mot just Toronto. De följde upp med att svepa Winnipeg i andra rundan och kämpa ner Vegas i semifinalen. Laget gick hela vägen till Stanley Cup-final där de till slut fick se sig besegrade av Tampa Bay. Montreal visade under slutspelet upp fina offensiva kvaliteter där främst förstakedjan med Tyler Toffoli, Cole Caufield och Nick Suzuki utgjorde Montreals farligaste hot. Det finns även gott om sparkapital i truppen. Brenden Gallagher, Josh Anderson och Jonathan Drouin är spelare som kan bjuda upp bra i det offensiva spelet. I Canadiens backuppsättning kommer Shea Weber vara ett stort avbräck då han missar hela säsongen. I målet hittar vi numera Jake Allen som förstamålvakt då Carey Price är borta på obestämd tid.

Med två bra offensiver i bägge lagen och ett Montreal som saknar Shea Weber samt Carey Price finns goda förutsättningar för en målrik historia. NordicBet erbjuder över 5,5 mål till 1,90, på förhand ett mycket trevligt spel.

Speltipsen

  • Tampa Bay FT @ 1,95
  • Tampa Bay - Pittsburgh under 6,0 mål @ 1,95
  • Seattle FT @ 5,25
  • Toronto - Montreal över 5,5 mål @ 1.90

Missa inte!

Om ni vill läsa mer om lagen inför uppstarten missa då inte min guide, där jag går igenom samtliga 32 lag i NHL. Under tisdagar, torsdagar och lördagar finner ni mig tillsammans med Anton Blixt och Per Andersson på Twitch där vi snackar hockey och mycket NHL!






Toronto - Montreal över 5,5 mål (Spelstopp 2021-10-14 01:00) @ 1.90



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt