Speltips: Varbergs vs Halmstad - Fartfyllt eller defensivt?

Ryan Moon
Både Jocke Persson och Magnus Haglund fortsätter att imponera i Allsvenskan.
Över 9,5 hörnor (Spelstopp 2021-08-28 17:30) @ 1.82



Det blev vinst på bloggseriens senaste spel efter att Östersund förlorat hemma mot Kalmar FF när Nils Fröling sent nickade in segermålet för gästerna. Östersund får nog mer eller mindre tacka för sin tid i Allsvenskan medans andra lag tuffar på. Två stycken lag som just nu är inne i en väldigt imponerande form är Varberg och Halmstad. Dessa två lag möts just ikväll på Påskbergsvallen klockan 17:30 och vi ska ta oss an den.

Varbergs BoIS

Det börjar bli svårt att finna fler superlativ kring Jocke Persson och hans mannar. Efter ytterligare en seger mot ett svagt IFK Göteborg så avancerade BoIS i tabellen och befinner sig för tillfället på en 8e plats i tabellen med hela 7 poäng ner till Örebro och den negativa kvalplatsen. Simovic har börjat se bra ut samtidigt som Matthews och Moon fortsätter göra mål och defensiven är stabil. Det ska för stunden många snedsteg innan vi ser Varberg i en tuff bottenstrid under hösten.

Halmstads BK

Den klassiska nykomlingen fortsätter vara som en nagel i ögat på de allsvenska klubbarna, inte minst de i toppen. En vinst senast hemma mot IFK Norrköping med 2-1 efter en 2-0 ledning och Magnus Haglund har verkligen fått den stabila defensiven att leverera samtidigt som offensiven tuffar på med Antonsson och co. Den stora frågan är: Hur gammal kan Ante G bli innan det är dags att lägga av? Försvarsgeneralen ger åtminstone intrycket av att så länge han spelar så kommer HBK inte åka ner till Superettan igen.

Analys och speltips

Med god marginal för bägge gängen kan det här derbyt bli en något mer svängig historia än den vi fick se tidigare på säsongen. Visserligen fick vi 1-1, två röda kort och mängder med hörnor men rent tempomässigt var det inte allt för högt. Just hörnorna är något som vi ska fokusera lite kortfattat på idag. När lagen möttes tidigare i år så blev det totalt 13 hörnor, 6 i första och 7 i den andra. Spelbolagen erbjuder inför kvällens drabbning en 9,5 lina och det är något som känns väl rimligt. Sedan lagen möttes senast har det blivit över 9,5 hörnor i Halmstads 4/5 matcher.

Spelet blir alltså: Över 9,5 hörnor till oddset 1,82 hos LeoVegas med 3/5 units.






Över 9,5 hörnor (Spelstopp 2021-08-28 17:30) @ 1.82



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt