Speltips: Svenska Spels Bomben med 521 243 kr i rullpott

Ivan Toney
Idag fredag finns en rullpott á 521 243 kr på Bomben hos Svenska Spel. Här hittar du analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp för storvinst!

Ligapremiär, ligapremiär och ligapremiär.
Idag fredag finns en rullpott á 521 243 kr på Bomben 1 hos Svenska Spel.
Här kommer analys av kupongen, speltips samt ett andelsspel som öppnar upp för storvinst!

Brentford - Arsenal

Första matchen på kupongen är Premier League-matchen Brentford - Arsenal på Brentford Community Stadium.
Som jag skrev i guiden till Premier League säsongen 2021/2022 så tycker jag att Brentford är den nykomling som har mest att vinna på sitt eget spel och att Brentford kan överraska positivt.
När Arsenal ser ut att sakna både Gabriel Magalhães och Rob Holding (som spelade mittbackar oftast förra säsongen) men även defensive mittfältaren Thomas Partey så tycker jag att spelvärdet finns i förhållandevis många mål för hemmalaget.

Borussia Mönchengladbach - Bayern München

Matchen med tidigast avspark är dock Bundesliga-matchen mellan Borussia Mönchengladbach och Bayern München på Borussia-Park.
Mönchengladbach har faktiskt vunnit tre av de fyra senaste mötena lagen emellan på Borussia-Park (2-1, 1-5, 2-1 och 3-2).
Mönchengladbach kommer också från en moralhöjande försäsong med fyra raka segrar det senaste medan Bayern har tre förluster och en oavgjord på sina fyra senaste träningsmatcher.
På det hela taget tycker jag att bortalaget är lite väl stora favoriter, den här matchen kan verkligen gå lite hur som helst.

Valencia - Getafe

Tredje och sista matchen hämtas från La Liga och Valencia - Getafe på Mestalla.
Valencia har inte vunnit något av de fem senaste mötena med Getafe i La Liga. De tre senaste mötena på Mestalla har slutat 0-0, 3-3 och 2-2.
Valencia skapade något färre avslut och avslut på mål än genomsnittet i ligan förra säsongen. Samtidigt var man det lag som släppte till flest avslut och avslut på mål i hela La liga, även på hemmaplan!
Getafe skapade också färre avslut och avslut på mål än genomsnittet i ligan förra säsongen. Samtidigt var man bland de tre lag som släppte till allra minst antal avslut och avslut på mål i hela La liga, även på bortaplan!
Hemmalaget har inför premiären en hel hög med frågetecken på målvaktsfronten.
Jaume Doménech, som var ordinarie i Valencia förra säsongen, är skadad och har som grädde på moset satts i frysboxen av nye tränaren José Bordalás.
Jasper Cillessen, som stod de avslutande matcherna av förra säsongerna, fick även spela första träningsmatchen under nya tränaren men skadade sig och har missat resten av försäsongen.
De som delat på målvaktssysslan under försäsongen är istället Cristian Rivero och Giorgi Mamardashvili. Rivero spelade endast 4 cupmatcher förra säsongen och Mamardashvili spelade 18 matcher i Lokomotivi Tbilisi, ett mittenlag i den georgiska högstadivisionen, innan han skrev på för Valencias B-lag i juni. Under de 18 matcher han stod i Lokomotivi Tbilisi släppte han in 26 mål och höll nollan 2 gånger.
Vad jag kan läsa mig till så har Mamardashvili imponerat mest de matcher han stått på försäsongen och det verkar troligast att han får förtroendet i mål mot Getafe.
Oavsett vem som står i Valencias mål så saknas helt rutin från matcher i La Liga och ingen av de aktuella målvakterna har spelat mer än 1 träningsmatch tillsammans med ordinarie mittbacksparet Mouctar Diakhaby och Gabriel Paulista.

Slutsats och speltips

När Arsenal, Bayern München och Valencia är mer eller mindre stora favoriter så tycker jag definitivt det finns spelvärde i att föröka fälla någon eller några av dem.
Dessutom finns det frågetecken i försvaret hos både Arsenal och Valencia - då tycker jag det är intressant att få med streck på 2, 3 och kanske t o m 4 för Brentford och/eller Getafe.

Häng med på ett andelsspel som öppnar upp för storvinst här!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.