Speltips: Helsingborg vs Falkenberg - Fortsatt bristande självförtroende i FFF?

Helsingborg, Värnamo, Superettan
Kan Helsingborg studsa tillbaka och jaga topplagen?
Båda lagen gör mål (Spelstopp 2021-07-27 19:00) @ 1.75



Det var tyvärr inte ens nära att bli vinst på gårdagens spel. Jag var inne på det i min analys, IFK Göteborgs försvarsspel och framförallt duon Bjärsmyr/Johansson är alldeles för svag för att kunna ha den offensiva anda som Stahre vill hålla. Nog om den matchen och istället denna tisdag får vi ett fint möte i Superettan när Falkenberg gästar Helsingborg.

Helsingborgs IF

Trots ett par fina matcher under sommaruppehållet och en stark inledning efter detta uppehåll i Superettan så förlorade Helsingborg senast mot topplaget Värnamo. Givetvis så förväntas Helsingborg vara ett topplag men just nu är man, med två matcher mindre spelade, 7a i tabellen. Van den Hurk på topp har sett riktigt bra ut på sistone och om man nu bara kan få ihop defensiven efter “Granens” pensionering så ska man kunna vara med och hota hela vägen in den här säsongen. Kan man studsa tillbaka ikväll?

Falkenbergs FF

Förlusten senast mot J-Södra, 2-3, var faktiskt ett facit av egna dåliga insatser. Man var enligt mig det bättre laget och förtjänade som sämst från matchen 1 poäng. J-södra var effektiva samtidigt som FFF fortsätter bjuda på situationer i matchen som är synonymt för ett lag med dålig form och dåligt självförtroende. Sylisufaj har de senaste matcherna förpassats till bänken och Björklund har lämnat klubben från sin låneperiod. Har Falkenberg vad som krävs för att inte göra en Åtvidaberg och falla ur det svenska seriesystemet?

Analys och speltips

De två klubbarna möttes under förra säsongen, dock i Allsvenskan. Det har hänt en hel del sedan dess med nyförvärv, tränarbyten etc men visst går det att se tendenser från bägge dessa klubbar och fjolåret. Det brister någonstans i spelet under matchens 90 minuter. Jag var inne på det förra veckan med Falkenberg att man har BARA hållit nollan i 1 av 12 matcher den här säsongen. Helsingborg har å sin sida hållit nollan i 5 av 11 matcher den här säsongen och har ett någorlunda bättre facit. Jag kommer dock välja samma typ av spår som jag gjorde i mitt senaste speltips med Falkenberg, nämligen att båda lagen gör mål. Falkenberg är tunga offensivt och har visat att man kan göra mål på många olika sätt, samtidigt som man också visar att man kan släppa in mål på precis alla sätt. Helsingborg riskerar stundtals under Lennartsson att bli något framtunga. Därför blir spelet:

Båda lagen gör mål till oddset 1,75 hos bet365 med 3/5 units.






Båda lagen gör mål (Spelstopp 2021-07-27 19:00) @ 1.75



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt