Speltips: Andra kedjan i Montreal fortsätter producera

Canadiens jublar
Montreal har lyckats kriga sig till en 2-1 ledning mot favoriterna från västra USA, Vegas Golden Knights, och nu väntar match 4 i Centre Bell. Andra kedjan i Montreal visar god form och jag tror de kommer fortsätta vara målfarliga.
Suzuki att göra poäng (Spelstopp 2021-06-21 02:00) @ 2.00



Andra kedjan

Montreal har spelat väldigt bra och trots att Vegas till stora delar dominerat matcherna är det kanadensarna som har kopplat greppet om matchserien med en 2–1 ledning. Inför serien var Vegas de stora favoriterna, mitt förra speltips höjde dock ett varningens finger för att Habs med andra kedjan, Toffoli - Suzuki - Caufield, kunde utmana och göra matcherserien tuffare än väntat för Vegas. Efter tre spelade matcher kan vi konstatera att Montreals poängstarkaste kedja lyckats lösa mål i samtliga matcher, två gånger genom Caufield och en gång genom Toffoli. Dynamiken som råder mellan Suzuki och Caufield tycker jag vittnar om att vi kommande säsonger kan få se en duo som tillhöra toppskiktet i NHL, det är unga spelare och mycket hinner hända, det råder dock inget tvivel om att de trivs bra tillsammans.

Suzuki

Suzuki har snabbt vuxit fram som en personlig favorit. Han visade redan förra säsongen att han är en blivande stjärnspelare, något som blev allt tydligare denna säsong. I grundserien lyckades Suzuki lösa poäng i 32 av 56 matcher, och totalt landade han på 41 inspelade poäng (15 mål och 26 assist). Bara två andra spelare i Montreal har löst mer poäng, Toffoli (44p) och Petry (42p). Suzuki får även stort förtroende i powerplay tillsammans med Caufield och Toffoli och har under slutspelet löst 4 poäng i spelformen. Det är därför inte förvånande att han fått näst mest istid av alla forwards i Montreal under slutspelet.

Caufield

Caufield gjorde sin första match i Habströjan i slutet av april och hann totalt med 10 matcher i grundserien. Under sina 10 matcher gjorde den unga talangen 4 mål och 1 assist, men framför allt visade han att han är här för att stanna. I slutspelet har Caufield stortrivts, han har gjort 2 mål och 5 assist på de 12 matcher han spelat. Han är dessutom i storform med poäng i de senaste 5 matcherna. Caufield har visat att han är en viktig spelare för Canadiens offensiv och tillsammans med sina kedjekamrater är han en av de stora anledningarna till Montreals framgång i slutspelet.

Han är dessutom i storform med poäng i de senaste 5 matcherna.

Slutsats och speltips

Individuellt är Suzuki och Caufield riktiga roliga att titta på, de spelar en underhållande och kreativ hockey och när de dessutom paras ihop med Toffoli utgör de Montreals största offensiva hot. I en matchserie mot det kanske bästa defensiva laget i NHL är kedjan en bärande kugge för att Montreal ska kunna hitta nätet bakom Marc-André Fleury. Jag tycker att det finns värde i att andra kedjan fortsätter sitt fenomenala spel och gör poäng även i natt.

Suzuki att göra poäng @ 2.00 hittar ni hos Betsson 2/4 units

Caufield att göra poäng @ 2.15 hittar ni hos Betsson 2/4 units

Spelen är inklusive övertid.






Suzuki att göra poäng (Spelstopp 2021-06-21 02:00) @ 2.00



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt