Dagens trippel: Dagens trippel är helengelsk till superodds!

Dagens trippel
Obs tidigt spelstopp, 13:30, när vi kickar igång Chelsea, bottenfighten i Championship, och en snabbt avgjord League Two-match.
Sheffield Wednesday @ 3.15
Forest Green HT @ 2.28
Chelsea @ 4.50
2021-05-08 13:30 (Spelstopp) @ 32.32



Vi tillåter oss att bli lite irriterade över gårdagens trippel: tyska övern och Lille satt hur busenkelt som helst, men Elches anfall som vi snackat upp fick aldrig en chans efter ett idiotiskt rött kort i minut tio, och sedan var det kört. Hur som helst, tanken var god, och tankar har vi gott om! I dag kör vi en helengelsk slutkampstrippel.

100% upp till 500 kr
9.8
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.

Obs tidigt spelstopp, redan 13:30!

Bet 1: Chelsea @ 4.50

Manchester City FC - Chelsea FC

Lördag 18:30, Premier League

City och Chelsea har på ingen tid blivit något av Englands mest aktuella prestigemöte. Första ronden gick till Tuchel, tredje är förstås Champions League-finalen, och nu här emellan spelas andra omgången.

Saken här är att City bara spelar för äran. Okej att de teoretiskt kan tappa ligan men då måste United vinna fem raka och City bara ta två poäng av de närmsta tolv... nja. Chelsea däremot spelar faktiskt om en fjärdeplats och en garanterad CL-spot oavsett hur finalen går. Och de är dessutom i minst lika bra form som motståndet.

Motivation slår klass heter det, och här har Chelsea båda och City kanske bara det ena. Låt vara att Peps lag är klara favoriter: 4.50 är nästan löjligt mycket för högt.

Bet 2: Sheffield Wednesday @ 3.15

Derby County - Sheffield Wednesday

Lördag 13:30, Championship

Alltså bottenstriden i Championship, den är alltid lika spännande och i år har det blivit ett superdrama efter att Derby bestämt sig för att blanda sig i leken genom att förlora sex raka. Två ynka poäng av de senaste arton möjliga hade räckt för att säkra kontraktet - men icke.

Nu möter de ett Sheffield Wednesday som också befinner sig i en prekär situation. De började säsongen på -6p som straff för ekonomisk misskötsel, så de har egentligen gått bättre än Derby. De försöker dessutom uppenbarligen spela, även om de har väldigt blandade resultat, och även om de inte kickade igång förrän mot slutet. De hade sin långa rad förluster för ett par månader sedan, och sedan dess har de mest varit ett mittenlag.

Båda lagen är piskade att vinna, då Rotherham vid vinst annars kniper sista kvarplatsen. Att oddset står i 3.15 reflekterar inte Derbys chanser så mycket som att Rotherham går före Wednesday om de båda vinner, och står det då 3-0 till Rotherham tidigt lär inte Wednesday känna att det finns så mycket att spela för. Men oddset är för högt.

Bet 3: Forest Green HT @ 2.28

Forest Green Rovers - Oldham Athletic

Måndag 16:00, League Two

League Two har haft en lite rumphuggen coronadrabbad säsong men nu är det bara en match kvar och Forest Green måste vinna för att vara säkra på att ta sista play off-platsen. De är faktiskt fem lag som slåss om tre platser, och tre stycken om två direktuppflyttningar. (Apropå det: den som är hugad kan hitta jättehöga odds på Grimsby borta mot Cambridge, men vi hittade inget på LeoVegas som passade in i trippeln.)

Eftersom inga lag på plats 2-9 möter varandra hade vi kunnat titta på nästan vilket möte som helst, och det har vi förstås gjort... och då sticker Forest Green ut. De måste slå avhängda Oldham som redan tagit semester, och allt talar för att de sätter full fart redan från början. Oddsen i fulltid reflekterar detta - men de i halvtid gör det faktiskt inte. Och att de får in mål tidigt är inte alls otänkbart då de måste gå för det. Så vi spelar på att det står en tvåa i tipset redan i halvtid.






Sheffield Wednesday @ 3.15
Forest Green HT @ 2.28
Chelsea @ 4.50
2021-05-08 13:30 (Spelstopp) @ 32.32



Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt