Efter en helg fylld med FA-cupspel med tillhörande skrällar - grattis de som eventuellt hittade att Crawley Town skulle slå Leeds United till 15 gånger pengarna! - så är det dags för seriesystemen att åter ta plats på scenen.
Ett av helgens bästa spel finns i den tidiga lördagsmatchen i Championship mellan Middlesbrough och Birmingham City, där det finns spelvärde i att bortalaget gör få mål.

Middlesbrough

Bara 3 lag har släppt till färre avslut än Middlesbrough i Championship hittills denna säsong (Middlesbrough har släppt till i genomsnitt 9,4 avslut per match).
Inget annat lag har släppt till färre avslut på mål än Middlesbrough hittills denna säsong (Middlesbrough har släppt till i genomsnitt 2,5 avslut på mål per match).

Summerar man enbart matcherna hemma på Riverside Stadium så ser sifforna ännu bättre ut: Inget annat lag har släppt till färre avslut på mål på hemmaplan än Middlesbrough hittills denna säsong (Middlesbrough har släppt till i genomsnitt 1,9 avslut på mål per hemmamatch).

Tittar man specifikt på de fyra senaste ligamatcherna så har Middlesbrough släppt till i genomsnitt 2,5 avslut på mål per match, vilket alltså är i linje med de starka siffrorna för säsongen som helhet.
Middlesbrough har visserligen släppt in fyra mål de senaste fyra seriematcherna men samtliga mål har kommit i de tre bortamatcherna under perioden, bl a så släppte man in ett mål på bortaplan mot Birmingham i december efter ett flipperspelsstudsande som avslutades med att högerbacken Maxime Colin avslutade med fel fot rätt upp i krysset (ett av Birminghams två avslut på mål den matchen).

Birmingham City

Bara 6 lag har skapat färre avslut än Birmingham i Championship hittills denna säsong (Birmingham har skapat i genomsnitt 10,0 avslut per match).
Bara Sheffield Wednesday har skapat färre avslut på mål än Birmingham hittills denna säsong (Birmingham har skapat i genomsnitt 2,7 avslut på mål per match).

Skärskådar man de fyra senaste ligamatcherna så har Birmingham skapat i genomsnitt 1,7 avslut på mål per match, vilket är den lägsta siffran hela serien under perioden och alltså även sämre än Birminghams snitt för säsongen som helhet.

Mer statistik kring Championship hittar du här!

Slutsats & Speltips

Middlesbrough är det lag i Championship som släppt till minst antal avslut på mål på hemmaplan denna säsong.
Bara ett lag har skapat färre avslut på mål än Birmingham hittills säsong.
Dessa siffror har hållt i sig eller t o m förstärkts de senaste veckorna.
Speltips: Exakt antal mål för Birmingham City: 0.
Insatsen är 6,25/10 units.

Läs gärna mer om units och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för Middlesbrough - Birmingham City här!

Alla rekar

Birmingham City gör 0 mål

Middlesbrough FC - Birmingham City

bet365 2.10
6.25 u
  • -6.25 u
    Resultat

Ett inlägg av