Speltips: Fin omgivning i numerärt överläge för Skellefteås meriterade försvarare

Generic ice hockey #2

Måndag och SHL - härligt! En hel del uppskjuta matcher som ska hämtas ikapp för att täcka igen den haltande tabellen. Då kommer det bli en hel del strömatcher utöver de fulla omgångarna. Trevligt, mer hockey till folket i novembermörkret och under måndagen bjuds vi på två stycken matcher från den svenska ishockeyns finrum, SHL.

Här hittar du alla odds för SHL!

I denna text: fokus på mötet mellan Djurgården och Skellefteå som tar plats på Hovet i Stockholm under måndagskvällen, där jag lägger fullt fokus på Skellefteås rutinerade och landslagsmeriterade försvarsspelare Niclas Burström.

Niclas Burström, Skellefteå AIK

Skellefteås backlippa Niclas Burström har inlett säsongen lovande i ett Skellefteå som har två raka segrar efter att ha åkt på fem raka förluster i en tung period. Vinster nu mot Växjö och Oskarshamn där det blev tre respektive två poäng för västerbottningarna.

I norrlänningarnas backbesättning finns som sagt Niclas Burström, som efter ett utlandsäventyr och en säsong i Växjö Lakers nu gör sin andra raka säsong i Skellefteå där han spelat från femton års ålder. En fin säsongsinledning för Burström, som får stort förtroende av tränartrion Falk/Hedlund/Klockare.

Burström loggar mycket istid och spelar mest av samtliga i SAIK med nästan 22 min i snitt per match. Det som ska belysas lite extra i det här inlägget är Burströms roll i Skellefteås powerplay.

Niclas Burström är trea i Skellefteås interna poängliga vad gäller poäng i powerplay med sex poäng (1+5). Får stort förtroende även i den spelformen tillsammans med dessa spelare:

  • Joakim Lindström
  • Andreas Wingerli
  • Jesper Frödén
  • Jonatan Berggren

Den pålitlige poängplockaren Joakim Lindström som varit en av seriens klart starkast lysande stjärna det senaste decenniet, och tre forwards som nyligen representerade Tre Kronor i Karjala Cup - det är Niclas Burströms sällskap när de gulsvarta från Västerbotten ställer upp för fem-mot-fyra-spel. Ett powerplay som är femma i SHL med en effektivitet på 26.5 %.

Mot ett Djurgården, som kommer från en brakförlust borta mot Färjestad (5-0) ska det enligt mig finnas goda chanser till att vi får minst en poäng från Burströms klubba.

Bara Malmö och Brynäs, som hittas näst sist respektive trea från slutet, släpper till fler avslut på mål än Djurgården när man är en man mindre på banan.

Det kan bli en kämpig match för stockholmarna, i synnerhet när bortalaget får rulla igång sitt powerplay där man har erkänt starka spelare. Att den enda försvarsspelaren i den formationen ska hamna i poängprotokollet för åttonde gången den här säsongen finns det goda möjligheter till!

Här hittar du de bästa bonusarna innan du spelar!

Niclas Burström Över 0.5 Poäng hos Betsson till oddset 2.25


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.