Speltips: Leicester City - Crystal Palace: Listiga rävar lurar övermätta örnar

Leicester City v Brighton & Hove Albion - Premier League

Det är en strid ström av fotbollsmatcher just nu och det är nästan svårt att hänga med i svängarna. Men låt oss för en stund fästa blicken på den mest klassiska av avsparkstider: lördag 16:00 och matchen mellan Leicester City och Crystal Palace på King Power Stadium där jag tycker det finns spelvärde i få mål för bortalaget.

Du kan med fördel läsa fler speltips på svenska här, fler speltips på engelska här och se hela min spelbok för engelsk fotboll här.

Leicester City

Uppstickaren från East Midlands gör återigen en stabil säsong och cementerar nu sin position som en klubb i toppen av Premier League. Man ligger i skrivande stund på tredje plats i tabellen, med 3 poäng ner till och en match mindre spelad än Wolverhampton strax utanför Champions League-platserna. Kan Leicester bara hålla fokus och disciplin de sista matcherna så har man goda förutsättningar att säkra en plats i denna den största av klubbturneringar.

Statistik

Bara 4 lag har släppt till färre avslut mot sig i Premier League denna säsong (Leicester har släppt till i genomsnitt 10,5 avslut per match). Bara 5 lag har släppt till färre avslut på mål mot sig denna säsong (Leicester har släppt till i genomsnitt 3,7 avslut på mål per match).
Räknat enbart på hemmamatcher denna säsong så ser det ännu lite mer stabilt ut: Leicester har släppt till i genomsnitt 9,5 avslut och 3,1 avslut på mål per match.
Bara Chelsea har släppt till färre avslut på mål mot sig när man mött lag från mitten av tabellen på hemmaplan denna säsong (Leicester har då släppt till i genomsnitt 2,7 avslut på mål per match).

Leicester har den näst högsta räddningsprocenten i ligan hittills denna säsong; Kasper Schmeichel har räddat 75% av alla avslut på mål.

Crystal Palace

Örnarna från södra London har på något sätt snubblat sig till 12 poäng från de fem senaste matcherna och därmed säkrat såväl nytt kontrakt som en placering i ingenmansland. När man mötte Liverpool borta nu senast så var det dock tillbaka till verkligheten igen och Crystal Palace skapad inte ett enda avslut på mål.

Statistics

Crystal Palace är det lag i ligan som skapat allra minst antal avslut och avslut på mål denna säsong (Crystal Palace har skapat i genomsnitt 9,5 avslut och 3,1 avslut på mål per match).
Summerar man enbart bortamatcher denna säsong så är Crystal Palace det lag som kommit till minst avslut i ligan och endast Burnley har kommit till marginellt färre avslut på mål (Crystal Palace har skapat i genomsnitt 7,8 avslut och 2,3 avslut på mål per match på bortaplan).
Bara Newcastle och Sheffield United har skapat färre avslut på mål när man mött topp-6-lagen på bortaplan denna säsong (Crystal Palace har då skapat i genomsnitt 2,3 avslut på mål per match).

Mer statistik kring Premier League hittar du här!

Slutsats & Speltips

Leicester har en av de allra bästa defensiverna i ligan och släpper till väldigt få avslut på mål mot sig när man möter lag från mitten av tabellen på hemmaplan.
Crystal Palace har en av de tamaste offensiverna i ligan och jag har svårt att tänka mig att Roy Hodgson skulle kunna trolla fram någonting tills på lördag som tar den gamle backen Brendan Rodgers på sängen.
Speltips: Exakt antal mål för bortalaget: 0.
Insatsen är 5/10 units.

Läs gärna mer om units och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för Leicester - Crystal Palace här!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt