Den enda Premier League-matchen som är schemalagd på tisdag spelas mellan Brighton & Hove Albion och Manchester United på Falmer Stadium och jag tycker att det är intressant att snegla på marknaden för få mål.

Du kan med fördel läsa fler speltips på svenska här, fler speltips på engelska här och se hela min spelbok för engelsk fotboll här.

Brighton & Hove Albion

Måsarna från Sussex guppar sakta men säkert fram mot nytt kontrakt. Under svenskbekantingen Graham Potter har man samlat ihop 33 poäng på 31 matcher denna säsong vilket i skrivande stund ger en 15:e plats och 6 poängs marginal ned till nedflyttningsträsket.

Statistik

Det har blivit i genomsnitt 2,42 mål per match i Brightons matcher denna säsong. 58% av matcherna har slutat med under 2,5 mål.
Det har blivit i genomsnitt 2,33 mål per match i Brightons hemmamatcher denna säsong. 73% av dessa matcher har slutat med under 2,5 mål.
Det har blivit i genomsnitt 2,33 mål per match i Brightons hemmamatcher mot lagen på övre halvan av tabellen denna säsong. 57% av dessa matcher har slutat med under 2,5 mål.

När man möter lag från övre halvan av tabellen på hemmaplan så har Brighton ett av de lägsta målsnitten i ligan:

Manchester United

Ole Gunnar Solskjærs röda jävlar går en oviss höst till mötes. Kommande säsong kan innebära allt från spel i Champions League till inget europeiskt cupspel alls. Just precis nu ligger laget på 5:e plats vilket betyder spel i Europa League och man har 6 poäng upp till Chelsea på Champions League-plats men jagas också närmast av Wolverhampton med samma poäng men sämre målskillnad.

Statistik

Det har blivit i genomsnitt 2,55 mål per match i Manchester Uniteds matcher denna säsong. 61% av matcherna har slutat med under 2,5 mål.
Det har blivit i genomsnitt 2,33 mål per match i Manchester Uniteds bortamatcher denna säsong. 80% av dessa matcher har slutat med under 2,5 mål.
Det har blivit i genomsnitt 2,00 mål per match i Manchester Uniteds bortamatcher mot lag från undre halvan av tabellen denna säsong. 87% av dessa matcher har slutat med under 2,5 mål.

När man möter lag från undre halvan av tabellen på bortaplan så har Manchester United ett av de lägsta målsnitten i ligan:

Mer statistik kring Premier League hittar du här!

Slutsats & Speltips

När Brighton möter lag från övre halvan av tabellen på hemmaplan så har man ett av de lägsta målsnitten i ligan.
När Manchester United möter lag från undre halvan av tabellen på bortaplan så har man ett av de lägsta målsnitten i ligan.
Speltips: Totalt antal mål: Under 2,5.
Insatsen är 5/10 units.

Läs gärna mer om units och konsten att hantera din spelkassa.

Du hittar fler odds för Brighton & Hove Albion - Manchester United här!

Alla rekar

Under 2.50 mål

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Betsson 1.79
5.00 u
  • -5.00 u
    Resultat

Ett inlägg av