Ingen har missat coronapandemins slag mot sporten och fotbollen, det gör att vi nu förmodligen går in i den knepigaste allsvenska säsongen någonsin i modern tid. Nu ska säsongen i alla fall dra igång, om än 2.5 månad sent. Förutsättningarna är tomma läktare tillsvidare och att säsongen kommer packas ihop ganska ordentligt vilket kommer ge ett ganska tätt matchande. Detta kommer såklart göra denna säsong väldigt speciell, och Allsvenskan 2020 lär alltid benämnas som coronasäsongen. Debatten var till en början om det ens var värt att dra igång säsongen utan publik då det är så stor del av produkten allsvenskan, något som nu nästan glömts bort då de flesta är överens om att fotbollen måste igång nu till typ varje pris som helst. Matcher måste börja spelas för att sponsor och tv-pengar ska börja rulla in så att klubbarna helt enkelt inte går under. 

I detta inlägg tänkte jag ställa upp en tabell efter odds, och sen en egen tabell med lite info om varje lag, och i slutet ha lite långtidsspel jag tycker är vettiga.  

Tabell enligt Unibets vinnarodds  

1. Malmö FF @2.25

2. Hammarby @4.50

3. Djurgården @7.00

4. AIK @10

5. IFK Göteborg @15

6. IFK Norrköping @17

7. BK Häcken @31

8. Elfsborg @81

9. Helsingborg @201

10. Kalmar FF @201

11. Örebro SK @201

12. Östersunds FK @301

13. Sirius @401

14. Falkenberg @501

15. Mjällby @501

16. Varberg @501  

Något vi direkt kan konstatera är att bolagen tror att vi har en ganska cementerad övre halva, speciellt topp 7 känns ganska spikad om inte Elfsborg kan överraska lite alternativt något lag från topp 7 floppar. Detta får man hålla med om känns väldigt rimligt då allsvenskan med tanke på utvecklingen sista åren, där framförallt publik- och försäljningsintäker för främst storlagen börjat ta sig ordentligt och gjort att det blivit lite skikt i tabellen pga de ekonomiska skillnaderna. I botten finns de båda nykomlingarna Mjällby och Varberg tillsammans med Falkenberg, något som inför cupspelet nog de flesta tyckte var ganska logiskt. Men Mjällbys cupspel har nog fått många att få upp ögonen för dem där dem imponerade.  

1. Malmö FF  

MFF med sitt egna kapital är det laget som klarat denna coronakris överlägset bäst, det vittnar inte minst den kommande sommarvärvningen av Ola Toivonen som är ”disco-klar” om. Toivonen spetsar en redan sjuk trupp på pappret och man frågar ju sig vad som ska stoppa MFF från att gasa sig igenom denna serie utan att behöva se sig om i backspegeln. Spelarna som uttalat sig vittnar om att det är ett helt nytt MFF vi kommer se under nya tränaren Jon-Dahl Tomasson där det mer kommer handla om att leta sig fram centralt och äga matcher ”med och utan boll” som han själv sagt. Under Uwe Rösler spelade man en fotboll som fungerade väldigt bra i europaspel men som hackat i allsvenska matcher där man ska vara favoriter och driva spelet.

Styrkor: En jättetrupp där man kan ställa upp med två riktigt starka elvor utan problem kommer bli väldigt värdefull och kommer behövas i detta komprimerade spelschema. Speciellt eftersom man har både cupspel och europaspel att avverka vid sidan av ett redan tight matchande i Allsvenskan. Kommer det bli tillåtet med 5 byten/match som det lutar åt kan MFF utnyttja det bäst av alla då man kommer ha kvalitesspelare på bänken.

Frågetecken: Ny tränare som förvisso har haft en massa tid med laget i träning. Men utan matcher att testa och vänja spelare vid det nya borde det finnas lite barnsjukdomar till en början.

Håll koll på: Det finns minst sagt en uppsjö spelare att hålla koll på, men JDT visade verkligen i EL matcherna mot Wolfsburg att han satsar på att få in ynglingarna Anel Ahmedovciz och Ade Nalic i  startelvan. Ahmedovzic kommer starta bredvid Bengtsson i mittlåset redan nu och det kommer bli jättespännande. Nalics chanser till speltid har dock försämrats efter Ola Toivonens intåg som kan husera på den positionen Nalic föredrar, som ”tia”. En annan Tomasson hyst förtroende för är Mikael Antonsson som efter den svaga fjolårssäsongen har potentialen att kunna explodera i målproduktionen med förtroende och rätt förutsättningar.  

2. Hammarby  

Hammarby är enligt dem flesta, även mig laget som ska kunna ta upp kampen med MFF. Ingen har missat lagets framfart under Stefan Billborn sista två säsongerna, dessutom har man fått behålla allt man vill behålla såhär långt och har kunnat förbättra truppen mer och mer för varje fönster. Avgörande för Hammarby blir om man kan lyckas förlänga med Tankovic tills åtminstone säsongens slut. Sen såklart handlar allt om hela fotbollssveriges stora snackis denna vår, huruvida Zlatan kommer ansluta eller inte. Ponera dem två spetsa en redan sjuk offensiv.

Styrkor: Har liksom MFF en fin bredd där man från mittfältet och framåt har två spelare på varje position. Anfallspelet som satte målrekord under fjolåret lär inte direkt försämras även om Zlatan inte skulle ansluta och Tankovic skulle lämna då man gjort två riktigt fina värvningar i Paulinho och Abbe Khalili.

Frågetecken: Målvaktsposten känns ganska svag med Ousted och Blazevic. Tveksam bredd på ytterbackspositionerna då det är klent bakom Sandberg och Widgren. Två konstgräslag åkte ur ifjol och två gräslag gick upp, vilket ger fler matcher på gräs som man är erkänt sämre på.

Håll koll på: Aron Johannssons målskytte lyste med sin frånvaro under fjolåret, här på försäsongen i cupen lossnade det dock för Amerikanen/Islänningen och bara han skulle komma nära sitt forna jag som en gång höll för Bundesliga i denna offensiv mot Allsvenskt motstånd borde han vara kapabel för 20 mål. Hammarby har annars två intressanta talanger i Emil Roback och Aimar Sher, men speltiden på dem lär bli sparsam pga den brutala konkurrensen.

3. Djurgården  

Fjolårsmästarna går under radarn här, kanske är det för att fjolårets skyttekung Buya Turay lämnat tillsammans med kanske hela seriens bästa spelare Marcus Danielson. Förutom det har dock guldtruppen hållits intakt och det kanske är det laget i serien som denna uppskjutning kom bäst för då man såg ordentligt mätta ut i cupspelet där man åkte ur en ganska beskedlig grupp. Nu har fotbollsabstinensen byggts upp i truppen och det lär vara ett helt annat taggat DIF nu som kommer göra allt man kan för att försöka försvara fjolårets guld och ta sig så långt man kan i europa.

Styrkor: Tränarparet Kim & Tolle tog guld redan första säsongen, och det lär knappast bli sämre att dem får ett till år att sätta sin prägel på spelet och laget. Emir Kujovic presterade redan bra under fjolåret när han kom in mitt under säsong från frysboxen i Tyskland, nu med mer än en hel försäsong i kroppen blir det spännande att se vad den gamle skyttekungen mer kan uträtta. Har fortfarande massa sparkapital i truppen med Erik Berg och Astrit Ajdarevic.  

Frågetecken: Vaihos direkt SM-Guld avgörande insatser under fjolåret var en väldigt fin saga, men var det för bra för att vara sant? Litet frågetecken runt målvaktsfrågan är det då man inte vet till hundra om Vaiho verkligen håller den klassen även iår, bakom honom en missnöjd Bråtveit som verkar vilja lämna. Efter Danielson lämnade har man bara en mittback skadefri, en nog så god ersättare hade varit Erik Berg, men ingen kan garantera hur många matcher han kan spela 2020, minst en mittback måste in.

Håll koll på: Djurgården har två stycken unga spelare från Zambia, Edward Chilufya har varit i klubben ett par år och nu känns det verkligen som att genombrottet ska komma för den vindsnabbe yttern. Den andra, Emmanuel Banda är ett riktigt klassnyförvärv som förstärker ett redan otroligt starkt mittfält.

4. AIK  

AIK har trots sin väldigt fina poängskörd från ifjol som bara var 5 poäng mindre än när man tog guld 2018 fått ganska mycket kritik för sitt spel och har under vintern och våren försökt göra om den lite försiktigare 5-3-2 fotbollen man använt sig av till ett lite mer optimistiskt och framåtlutat 3-4-3. Man går dessutom igenom lite av en generationsväxling för tilfället där man försöker få in lite mer yngre spelare i startelvan med försäljningspotential. Det såg sådär ut i cupen där man med kniven mot strupen tillslut lyckades krångla sig ur sin ganska svåra grupp. Jag tror AIK gör lite av ett mellanår i år för att sedan nästa säsong när man gjort om truppen lite mer och fått in spelet kommer kunna utmana om guld igen.

Styrkor: Riktigt fint innermittfält med Seb Larsson och Ofori, dessutom en av allsvenskans potentiella bästa spelare offensivt i Nabil Bahoui som har kunnat använda detta coronauppehåll till att rehaba sin knäskada.

Svagheter: Känns som att det kommer ta ett tag att anpassa denna spelargrupp till det mer offensiva spelet där det är mycket mer man-man fokuserat och mer krav på återerövring när man inte har boll, där man förut i princip hela tiden låg kvar i sina block och försvarade ytor.

Håll koll på: 18-årige mittbacken Robin Tihi är väldigt lovordad och kan mycket väl bli den spelare som tar över centralt i backlinjen efter Per Karlsson. Erick Otieno är en mycket spännande vänsterwing man tagit in från Vasalund som sett väldigt bra ut hittills, han skadade sig dock väldigt olyckligt förra veckan och lär bli borta ett tag. Sen ska vi inte glömma nya nyförvärvet från BP, Paolos Abraham och finnen Saku Ylätupa som man plockat upp bland fiskpinnarna längst ner i frysboxen.  

5. IFK Göteborg  

Göteborg har under coronapandemin stärkt truppen med de rutinerade pjäserna Jakob Johansson och Alexander Farnerud. Något som nog behövdes inför detta täta spelschema, dessutom har man en ganska ungdomlig trupp som nog mår bra av att få in lite rutin. Göteborg skulle kunna, med en i stort sett skadefri trupp där Poya får spela sitt spel med sin tilltänkta startelva kontinuerligt kunna utmana ordentligt om guldet, men man saknar fortsatt lite bredd för att kunna konkurrera med dem bästa lagen i serien. Skulle Markus Berg som det viskas lite om ansluta i sommar har man allsvenskans mest intressanta offensiv tillsammans med Bajen och MFF.

Styrkor: Offensiven, att kunna ställa upp med Söder, Aiesh, Sana och Kharaishvili offensivt med en av allsvenskans bästa innermittfält Jakob Johansson och Yussuf bakom är väldigt intressant.

Svagheter: Somsagt bredden. Men framförallt mittbackspositionen där man måste i allafall ha in en mittback av klass om man vill hota om europaplatser ordentligt.

Håll koll på: Om mittbacksplatsen är där man saknar kvalite och bredd för tillfället ser dock påfyllnaden underifrån där desto bättre ut med Jesper Tolinsson och Rasmus Wikström (för tillfället skadad), två högintressanta mittbackar vars framtider ser ljusa ut.  

6. IFK Norrköping

Norrköpings 5:e plats ifjol 8 poäng från europa får ses lite som ett misslyckande även om poängskörden på 57 poäng absolut inte är nån katastrof. Detta uppehåll kom inte jättelämpligt då man i vanliga fall skulle fått en halv säsong med allsvenskans kanske bästa offensiva spelare Sead Haksabanovic, nu kan man om man inte lyckas förlänga lånet bara få några enstaka matcher. Jonathan Levi har tagits in från Rosenborg och han känns spännande, men 24 år gammal är det dags att göra en genomgående bra säsong med mer poäng än vad han mäktat med tidigare i sin karriär.

Styrkor: Allsvenskans bästa målvakt tillsammans med Johan Dahlin i Isak Pettersson. Kontinuitet på tränarposten med Jens Gustafsson som nu fått jobba med i stora delar samma spelargrupp under längre tid förutom vissa spelartapp, där man fått ordentligt betalt så kapital bör finnas att t.ex ersätta Haksabanovic i sommar trots cornasmällen.  

Svagheter: Innermittfältet är lite av ett frågetecken, varken Simon Thern (hade dock sina anledningar) eller Alexander Fransson hade någon vidare säsong ifjol, kapaciteten finns dock där då man året innan det var suveräna. Backlinjen kan kännas lite darrig, ledaren Kasper Larsen hade hemlängtan och lämnade för moderklubben Odense i vintras.  

Håll koll på: Det kryllar av talang i truppen, Carl Björk, Pontus Almqvist och inte minst Manasse Kusu är mycket spännande spelare. Men mest förväntningar på sig har nog nyligen 17(!) år fyllda islänningen Isak Bergmann Johannesson som sägs vara ännu mer lovande än Arnor Sigurdsson som lämnade för CSKA Moskva för cirka 4 miljoner euro sommaren 2018.

7. BK Häcken

När det efter förra säsongen blev känt att Paulinho skulle lämna undrade man lite vart Häcken skulle ta vägen. Sen dess har man dock förstärkt fint offensivt och vissa har (som vanligt) Häcken som en liten outsider. Man har faktiskt en väldigt fin trupp men kanske inte den yttersta spetsen för att utmana den allra toppen, men mycket spännande spelare pågång underifrån gör ändå att man känner optimism för Häckens framtid, även om det känns som att man kanske inte kan hota högre upp redan iår.

Styrkor: Den offensiva bredden är riktigt fin där man iprincip kan ställa upp med två olika uppställningar, kommer kunna uttnyttja 5 byten väldigt bra vid dödlägen då det kommer finnas offensiv speedig kraft på bänken.  

Svagheter: Spets, Häcken har de senaste åren varit ett lag som hela tiden känns nästan där, nästan med i toppstriden in till slutet. Man har ofta kunnat städa av dem sämre lagen tämligen enkelt men har haft väldigt dåligt facit mot de andra topplagen. Man gör också bra matcher mot topplagen ofta men har inte riktigt haft marginalerna med, och har förutom Paulinho inte haft den rikitga spetsen som man vet älskar de stora matcherna och gör toppmatcher i dem. Ska detta ändras iår? Kommer Häcken gynnas av matcherna utan publik? Det ska bli intressant att se.  

Håll koll på: Det finns somsagt mycket fina yngre spelare, spelare som nu kanske kommer få chansen än mer pga det täta spelschemat. 16-årige mittfältaren Imam Jagne har trots sin ringa ålder redan fått gjort ett par framträdanden för a-laget och skrev i vintras ett a-lagskontrakt trots intresse från b.la Manchester United.

8. Elfsborg

Det är knappast att sticka ut hackan eller att vara unik att sätta Elfsborg på plats nummer åtta. Det känns ganska tydligt att de är ett snäpp bättre än lagen 9-16 men samtidigt ett snäpp sämre än lag 1-7. Johan Larsson har vänt tillbaka efter några år utomlands och blir såklart jätteviktig kugge och ledare i laget. Jätteviktig är också Jesper Karlsson som man lyckades behålla trots intresse från MLS i vintras, han stod för 8+5 redan ifjol och känslan är att det kan bli fler poäng iår.

Styrka: Har kontinuitet på tränarposten med Jimmy Thelin och även om många är skeptiska till honom, inklusive mig erbjuder han någon sorts garanti att det knappast kommer klappas igenom och bli bottenstrid eftersom han jobbat med truppen såpass länge.

Svagheter: Sivert Heltne Niesen kom in under fjolåret och det kändes lite som han styrde upp på mitten efter en period där det minst sagt var kaos i Elfsborg. Nu kommer han väldigt olägligt bli borta ett tag framöver pga en operation. Som vanligt frågetecken kring backlinjen, och offensivt finns det inte jättemycket power bortsett från Jesper Karlsson.

Håll koll på: 17-årige yttern Jacob Ondrejka har anslutit från Landskrona och verkar trots sin ålder va tilltänkt att få speltid redan nu, en fin spelare där Elfsborg har försäljningspotential om han skulle få den utveckling man hoppas på.

9. Örebro SK

Det är lite ett stående skämt att ÖSKs säsong är avgjord någon gång runt midsommar då man då cementerat sig i mitten av tabellen. Detta år vet vi ju att det inte kommer hända pga uppskjutningen, dessutom är nog ÖSKs spelarmaterial bättre än på många år. Nahir Besara anslöt nu i dagarna och det är såklart ett riktigt fint nyförvärv, lägg därtill Jack Lahne som man eventuellt kan få behålla hela säsongen, Jake Larsson, Martin Broberg och man har en ganska trevlig offensiv. Intressant att se vad Axel Kjäll kan göra med det bästa materialet han befogat för hittills.

10. Kalmar FF

Nanne är tillbaka och gör därmed sin tredje sejour i Kalmar. Vi har sett lite olika skepnader av Nannes spelsätt, ibland är det totalfotboll som ska utveckla svensk fotboll, ibland är det destruktiv fotboll där allt handlar om överlevnad. Spelare som pratat har vittnat om att det är en väldigt offensiv Nanne vi kommer se denna gång, det är fokus på att fylla på med folk offensivt och det kan komma bli väldigt roligt att se KFF denna säsong, vilket kan behövas efter förra säsongens haveri under MP. Man har några riktiga offensiva guldklimpar i truppen i framförallt Isak Jansson och Nils Fröling så det är nog smart av Nanne att försöka maximera deras egenskaper för att eventuellt få försäljningar på dem så man får lite andningsuppehåll på den ekonomiska sidan som är ganska belastad. Ett ganska ungt lag med några rutinerade rävar såsom Romario och Viktor Elm som det ska bli riktigt roliga att se på denna säsong.

11. Sirius

Sirius har gått igenom en ganska stor förändring under vintern, för det första lämnade Mirza Jelecak så numer är har Henrik Rydström ensamt ansvar. Dessutom har Robert Åhman-Persson lagt skorna på hyllan, Jesper Arvidsson, Philip Haglund och Christer Gustafsson har lämnat för BP. Så det är en ganska ordentlig generationsväxling man gjort, från ”det gamla gardet” som va stommen i många år finns nu bara Niklas Thor kvar. Något det såklart finns både för- och nackdelar med, löneutrymme har frigjorts för att ta in lite yngre spelare i truppen vilket jag tycker man gjort bra. Nahom Girmai från Varberg t.ex är en jättefin förstärkning, och värvningen av Kennedy Igboananike kan visa sig bli en av det bättre värvningarna i allsvenskan detta år, detta för att Sirius inte haft en riktig forward som bevisat sig på AS nivå eller högre tidigare. Presterar Kennedy på den nivån han gjort förut och gör 8-11 mål och lyckas sysselsätta motståndarnas försvar gör det nog livet mycket lättare för Sirius.

12. Mjällby

Mjällby har som sagt fått folk att få upp ögongen för dem efter deras fina cupspel där man framförallt slog Djurgården på bortaplan. Man chockade väldigt många under fjolåret när man lyckades ta sig upp till allsvenskan som nykomlingar till superettan, men även om det var en jätteprestation var superettan ifjol väldigt svag och hade den truppen nu varit i allsvenskan hade man nog haft en ganska given jumbo. Men det har verkligen satsats och det har värvats otroligt bra, Batanero, Björkander, Ogbu, Sabovic och Moro är otroligt fina och intressanta nyförvärv som i mitt tycke såhär på förhand förvandlar Mjällby från given nedflyttningskandidat till ett lag som med god marginal kan klara sig kvar.

13. Helsingborg

Helsingborg kommer från en stark 10:e plats ifjol, även om det var väldigt darrigt ett tag. Ett evigt frågetecken är ekonomin, något som blir än mer aktuellt efter det sista halvåret. Man gjorde en ganska stor renovering i vintras när man släppte ett koppel spelare, det har anslutit lite spelare också men det är en sämre trupp än ifjol om man inte får en jäkla utveckling på vissa spelare snabbt. Hypeade landslagsmeriterade Nordmakedoniska backen Egzon Bejtulai som skrev på ett 3-årskontrakt i januari har redan lämnat, vilket lämnar backlinjen väldigt tunn. Offensivt måste Max Svensson slå igenom ordentligt, Alex Timossi Andersson måste man få till en förlängning på lånet på, Rasmus Jönsson måste uppvisa den form han visade i början av förra säsongen innan han lämnade och nyförvärvet Anthony van den Hurk som förvisso har ett väldigt fint målfacit i holland måste börja prestera tämligen omgående. Det känns som att det är mycket som måste klaffa bara för att Helsingborg ska undvika bottenstrid med marginal, det ligger för mycket ansvar på få spelare som inte riktigt har den kapaciteten eller har bevisat det förr för att axla det i mitt tycke. Jag tror Olof Mellberg kan bli en framtida svensk stortränare men tror att han har alldeles för dåligt material att arbeta med här sett till förväntningarna, men han och Helsingborg får gärna motbevisa mig!

14. Östersund

Att placera Östersund i en sånhär hypotetisk tabell är som att blunda och avfyra. Truppen i sig är helt klart tillräckligt bra för att tillhöra något slags mittenskick, men hur dem ska lösa denna ekonomiska knipa vet nog ingen. Kommer man ens överleva hela säsongen? Kommer man behöva sälja allt av värde i sommar för att undvika konkurs? Ingen utomstående vet. Timingen på detta coronauppehåll kunde i alla fall inte komma sämre för dem då man redan innan var på ruinens brand och somsagt, att placera ut dem i någon sorts tabell är otroligt svårt.

15. Falkenberg

Falkenberg klarade sig som nykomlingar kvar ifjol utan kval, något man gjorde väldigt bra men som man ska tacka den dåliga klassen på de andra bottenlagen för. Det var nästan surrealistiskt att se såna katastrofinsatser av FFF som Hammarby 2-6, MFF 0-5, ÖSK 0-4, Häcken 1-4, Elfsborg 0-4 på bortaplan där man bara tog 6 poäng. Men på hemmaplan tog man sina skalper vilket tillslut ledde till att man mirakulöst inte ens behövde kvala sig kvar, frågan är när vi nästa gång ser ett lag som tar 25 poäng eller färre, och har en målskillnad på -37 eller värre som inte hamnar på plats 14-16. Man gjorde en ganska nödvändig utrensning efter fjolåret, men truppen känns väldigt svag, fint nyförvärv i Kwame Kizito dock som tillsammans med John Chibuike borde kunna sätta skräck i några försvar iallafall.

16. Varberg

Som jumbo har jag Varberg, nykomlingarna tillsammans med Mjällby som typ gjorde en lika stor bragd som dem genom att gå upp ifjol. Mjällby dock har rustat medans Varberg inte riktigt gjort detsamma, tunga tapp i Robin Book till ÖSK, Nahom Girmai till Sirius och Tobias Carlsson till Häcken. Man har ersatt med lite gott och blandat, bl.a två Sydafrikaner. Man har också väldigt många spännande spelare i truppen som inte minst i cupmatchen mot Hammarby visade att man absolut kunde ruska om allsvenska försvar, inte minst anfallaren Astrit Seljmani som imponerade i Superettan ifjol med sina 15 mål. Trots Jocke Perssons fina tränargärning att få upp Varberg i Allsvenskan känns det som att denna sejour kommer bli kortvarig, det ska liksom inte gå. Men som i fallet Helsingborg får gärna Varberg motbevisa mig!

Så då har vi min sluttabell här! Ganska likt oddstabellen vilket inte är jättekonstigt, är väl att jag har mer tro på Mjällby och mindre tro på Helsingborg i princip.

1. Malmö FF

2. Hammarby

3. Djurgården

4. AIK

5. IFK Göteborg

6. IFK Norrköping

7. BK Häcken

8. Elfsborg

9. Örebro SK

10. Kalmar FF

11. Sirius

12. Mjällby

13. Helsingborg

14. Östersund

15. Falkenberg

16. Varberg

Här kommer då lite långtidsspel!

Elfsborg före Kalmar @ 1.98 1u på Coolbet

Örebro före Helsingborg @ 2.20 1u på Coolbet

Djurgården före AIK @1.88 1u på Svenskaspel

Djurgården topp 4 @1.98 1u på Svenskaspel (Topp 3 @2.63 är också jättebra)

Kalmar före Helsingborg @1.85 1u på NordicBet

Falkenberg åka ur @3.25 1u på bet365 (Ska enligt Bet365s chatt inkludera kval också)

Det var allt för mig!

Min Twitter hittar du här.

Odds till första omgången hittar du här.

Alla rekar

Djurgården

Djurgården H2H AIK

Svenska Spel 1.88
1.00 u
  • 0.88 u
    Resultat

Elfsborg

Elfsborg H2H Kalmar

Coolbet 1.98
1.00 u
  • 0.98 u
    Resultat

Örebro

Örebro H2H Helsingborg

Coolbet 2.20
1.00 u
  • 1.20 u
    Resultat

Ett inlägg av