Speltips: SMASH - AGO: Nybildade SMASH är enormt starka

Förgående inlägg blev en förlust när OpTic lyckas vinna andra och tredje kartan, men båda hardpoints förlorar man. Det såg väldigt bra ut karta tre men spelarbytet gav inte de resultaten som jag trodde. Jag avvaktar på att spela på dessa innan resultaten vänder eller någon stor nyhet händer i laget.

SMASH

SMASH är ett relativt nytt lag som består av en enormt intressant femma. Det är två svenskar i DiscoDoplan och Grux, två spelare som länge har ansetts som individuellt duktiga spelare men aldrig har kommit in och kunnat leverera när man möter på samspelta bra lag. Vi har även två från Estland där vi ser Fejtz och Shokz där jag varit väldigt imponerad av Shokz och tycker mig se de få matcherna han spelat för SMASH att det finns en stor potential. Som femte har vi bulgaren Bubble som är en veteran i scenen och kan få dessa relativt unga spelarna att börja prestera när man har en erfaren IGL som kan utveckla dessa spelare.

Om man kollar på resultaten sedan Shokz kommit in istället för NEEX så är det otroligt imponerande resultat, vinst mot AGO, Complexity, Nordanvind och en bo3-vinst mot BIG. Man har visserligen förlorat en bo3 sedan igen mot BIG och en förlust mot ForZe men jag tycker ändå att man spelar bra trots att man förlorar.

AGO

AGO är ett lag jag länge tyckt varit överskattade. Det är ett otroligt ojämnt lag där man ena dagen kan utmana riktigt bra lag om vinst för att sedan klappa ihop totalt mot ett betydligt sämre motstånd. Lägstanivån i laget är brutalt lågt och jag tror att det kan vara dags för miljöombyte för några spelare i detta lag, det känns inte som laget är bättre än när det skapades och det är för mycket osäkerhet i detta laget för man ska kunna ta nästa steg. Det är ett SMASH som har har medvind och jag tycker oddsen är brutalt höga i detta möte. Korrekt odds ska ner mot 2.10.

Spel: SMASH @ 2.45 (Odds har droppat, finns till 2.37 på Kambi vilket är värde)

Spelstopp: 2020-05-09 16:50

Liga: Home Sweet Home

Bolag: Unibet (bet365 finns till 2.37 efter oddsen droppade vilket fortfarande är väldigt bra)

Värdering: 3.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt