Speltips: Complexity - NaVi: En 16 åring vs S1mple

Counter Strike 4/8

Gårdagens spel blev tyvärr förlust där NiP klappade ihop totalt och Vitality vinner 2-0. Var väldigt nöjd med spelet på förhand men när man såg matchbilden var det inte många rätt. CS är ett spel där lag har matcher där logik inte existerar och det är oundvikligt att många konstiga resultat kommer att ske i ett spel som CS.

Complexity

Complexity är ett enormt intressant lag som jag tror har en enormt fin framtid om man håller ihop. Vi har Obo samt Poizon som kanske är två av dom största unga talangerna i scenen just nu. Det är ganska ojämna resultat för laget sen skapandet men det är väldigt förståeligt med tanke på att deras stjärnor har bristande erfarenhet. Det som gjort att laget underpresterar enormt än vad mina förväntningar säger är att både Poizon och Obo inte levererat som man kan göra. Speciellt Obo har levererat långt under vad man förväntade sig och en stor anledning kan vara hans låga ålder, blott 16 år gammal är det mer psykiska hinder på denna nivån än hans individuella kapacitet.

Min tanke först var att vänta tills Obo får tillbaka sitt självförtroende innan jag skulle börja lägga pengar på Complexity men oddsen här är för höga. Complexity är ett lag som är väldigt ojämna och man kan leverera ena dagen och klappa ihop andra dagen, lägg där till att NaVi ser väldigt instabila ut med och kunde därför inte motstå dessa odds.

NaVi

Vi har skrivit mycket om NaVi tidigare men laget är inne i en väldigt konstig period där man dominerade IEM Katovice till att komma tillbaka online och knappt kunna leverera mot betydligt sämre lag. Det verkar som att det endast är Simple och Electronic som har kunnat prestera hittills online och då är är det inga supersiffror vi fått från Electronic. Det var en väldigt dålig insats mot ForZe i lördags och det var verkligen med mycket marginaler man fick med sig en vinst därifrån och jag såg ingenting som kunde tyda på att man ska bryta dessa dåliga resultat online. Om vi ser en Obo som nu fått tre onlinematcher att spela in sig och känner sig bekväm inför denna matchen kommer de bli extremt farliga.

Spel: Complexity @ 3.25

Spelstopp: 2012-03-23 22:00

Liga: ESL Europe

Bolag: bet365

Värdering: 2.5/5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt