Envy har inte mycket att säga till om när MIBR vinner enkelt med 2-0. Envy spelade inte alls som förväntat och klappade ihop totalt, inte mycket att prata om och bara gå vidare. Vi har väldigt mycket CS ikväll, jag har valt ut två matcher där vi går emot favoriterna som vanligt.

ForZe - NaVi

NaVi är ett lag som innan coronaviruset hade en enormt fin form och det såg ut som NaVi skulle komma tillbaka till toppen när Simple hade fått hjälp från resterande spelare i sitt lag. Det tog ett enormt stopp under dessa två onlinematcher när man spelat online och både Perfecto och Boombl4 har haft det enormt tufft under matcherna mot North och BIG där man tillsammans gått -60 på fyra kartor vilket är en ren katastrof. Samtidigt som detta gick bara Simple under de två kartorna mot BIG +45 och ändå lyckades man inte ens vinna en karta. Det är en annan match när man spelar online och det är fortfarande väldigt opålitliga resultat som kommer fram när CS spelas online jämfört med på LAN. NaVi har visat sig vara enormt svaga online trots att Simple levererar. Finns inte många motargument att Simple inte skulle vara esportens bästa spelare genom tiderna när man kollar dessa matcher, men det räcker inte till när hans lagspelare inte levererar online.

ForZe är ett lag som är den exakta motsatsen till NaVi, man har ett enormt bra trackrecord senaste tiden online med varierande resultat på LAN. En 2-1 vinst mot ett Complexity som är bättre än någonsin samt en 2-0 vinst mot ett North som samtidigt förlorade 2-0 mot kvällens motståndare NaVi. Det är ett bjudodds enligt mig.

GenG - Chaos

GenG fick jag de mesta sagt under inlägget igår och GenG är ett väldigt bra lag som ska vara stora favoriter i denna match. Chaos har en standin i laget istället för Smooya och oddsen är otroligt höga på Chaos denna match med den anledningen, alldeles för höga. Chaos har spelat enormt många matcher under ESEA under senaste veckan och är vana att spela online. In kommer Voltage som kom segrande ur ESEA där Chaos kom på en delad femteplats. Man ska vara stora underdogs i detta möte men det är för höga odds.

Spel: ForZe @ 3.50 & Chaos @ 4.50

Spelstopp: 2012-03-21 18:00 & 21:00

Liga: Flashpoint & ESL Europe

Bolag: bet365

Värdering: 2.5/5 & 2/5 & 1/5 (se nedan)

Alla rekar

Chaos

Chaos - GenG

bet365 4.50
2.50 u
  • 8.75 u
    Resultat

ForZe

NaVi - ForZe

bet365 3.50
2.00 u
  • -2.00 u
    Resultat

Ett inlägg av