SHL tar ny fart under andra halvan av veckan med full omgång under både torsdagen och lördagen!

Här hittar du alla odds för SHL!

I detta inlägg blir det fokus på matchen på Hovet, där Djurgården tar emot Leksand.

Djurgårdens IF-Leksands IF, 28/11, 19:00.

Två lag som hittas på den undre halvan av tabellen. Leksand hittas så pass långt ned som jumbo efter fyra raka förluster och efter att Oskarshamn gått om via en seger mot Färjestad. Djurgården, som varit skade- och avstängningsdrabbat, har börjat få tillbaka fler spelare och har även börjat se bättre ut spelmässigt. Målrik drabbning men med fördel för Stockholmarna?

Djurgården på uppgång efter tuff trend

Djurgården har under hösten dragits med en hel del skador och avstängningar på en redan svag trupp och har således haft det svårt att vinna matcher och ta poäng. Har inte sett glänsande ut spelmässigt alla gånger heller, men ganska förståeligt när det varit en rad nyckelspelare som saknats. Börjar ljusna på denna fronten för Djurgården. De tre avstängningar man haft på Jesper Pettersson, Marcus Högström och Anton Hedman, är avtjänade och alla tre har varit tillbaka i spel. Sebastian Strandberg som får ses som en av nyckelspelarna hos Djurgården denna säsong, har missat de tre senaste matcherna, gör ikväll comeback. Återstår att se hur mycket istid som ges till honom. Dick Axelsson har gjort comeback efter ett längre sommaruppehåll och har på sina tre spelade matcher i SHL svarat för fyra poäng (1+3), samt ett mål i CHL-vinsten mot Skellefteå.

Börjar, utöver hur det ser ut truppmässigt, se bättre ut spelmässigt för Djurgården. Gjorde en starkare insats än väntat nere i Linköping där man länge jagade kvittering, men föll med 4-2. Sedan seger i CHL mot Skellefteå (4-1), och förlust 4-3 efter förlängning mot HV71 efter att ha haft en 3-1-ledning. Senast, seger mot Växjö med 3-2. Stark insats i en bra hockeymatch där båda lagen hade mängder med lägen.

Djurgården är ett av de lagen som skjuter mest i serien. Problemet med Djurgården denna höst är att man tagit alldeles för få farliga skott, och således har målproduktionen varit lägre än vad man kan förvänta sig av dem. Skapar mycket, men släpper även till väldigt mycket. Är ett av lagen som släpper till flest skott mot eget mål.

Svag form hos tabelljumbon Leksand

Fyra raka förluster, efter de där två segrarna som såg ut att vara vändpunkten på en dåvarande negativ trend för Leksand. Nu är man tillbaka på en förlustrad på fyra raka och det är inga små siffror man förlorat med på sistone. 0-5 hemma mot Luleå senast och nere i Scandinavium mot Frölunda skrevs siffrorna till 7-1.

Leksand har inte den starkaste truppen och har problem i defensiven. Släpper till många farliga anfall och avslut, och ser man till endast bortamatcher den här säsongen, är det bara Oskarshamn som släppt in fler mål.

Här hittar du de bästa bonusarna innan du spelar!

Slutsats och speltips

När lagen möttes för drygt en månad sedan, uppe i Leksand, vann Djurgården med 4-0 i en mycket öppen match.

Vi kan förvänta oss en underhållande och öppen match återigen när Djurgården och Leksand drabbar samman på ett utsålt Hovet. Målrikt, men med fördel hemmalaget - gör att jag väljer att spela Djurgårdens IF Moneyline + Över 4.5 Mål inklusive övertid och straffar. Hittas till oddset 1.76 hos NordicBet/Betsafe och Betsson, och till 1.80 via ”spelbyggaren” hos Unibet.

Alla rekar

Djurgården + Ö4.5 mål (inklusive övertid och straffar)

Djurgårdens IF-Leksands IF

Unibet 1.80
5.00 u
  • -5.00 u
    Resultat

Ett inlägg av