Förgående spel resulterade i förlust när Astralis vinner 2-0 och NRG är aldrig riktigt nära på att vinna någon karta. Det var ett helt annat lag i denna semifinalen och man förlorade helt enkelt den psykiska delen av matchen. Det var något som var inprisat i min bedömning och visste att risken fanns där. Nu tiil dagens spel!

NiP

NiP hade en katastrofal turnering under majorn och det var en väldigt oklar situation med rollerna och spelarna i laget. Deras nya spelare Ploppski fick inte närvara under majorn och istället hoppade Golden in som ersättare. Informationen man fick innan turneringen var att man har tränat väldigt mycket med Golden inför majorn och man var självsäkra i sitt lag med sin nya femte tillfälliga spelare. Efter majorn cirkulerade det rykten att man inte alls spelade med Golden inför majorn och att det var väldigt svårt att förstå vad som faktiskt stämde eller om det var en ursäkt för dåliga resultat. Många trodde det var Get_Rights sista turnering i NiP-tröjan under majorn och det blir det inte, Get_Right kommer att spela BLAST Pro Series. Nu är man tillbaka till sin femma och Ploppski är en förstärkning i NiP i detta laget. Samtidigt är det en stor osäkerhet inom laget när man fortfarande inte dragit tillbaka nyheten om att Get_Right kommer sluta i laget när man hittat en spelare som kan ta hans plats. Nu har man haft lite mindre än två veckor att spela ihop laget och jag tror inte det kommer räcka för detta eventet.Det är en stor osäkerhet samtidigt som ingenting tyder på att NiP kommer spela bättre här än i majorn förutom att Plopski kommer kunna bidra med lite mer än vad Golden gjorde. Man möter dock ett MIBR som har imponerat med en coach som nu kommer kunna ha en spelare igen som femte.

MIBR

MIBR är ett lag som har imponerat enormt sedan Coldzerade lämnade laget. Man har varit tvungen att spela med sin Coach Zews och trots att man spelat med en coach som inte spelar spelet aktivt har man faktiskt kunnat utmana många topplag. Laget spelade väldigt mycket runt Coldzera och nu när han är borta i laget har resterande medlemmar klivit fram och tagit en större roll i laget. Det fungerade förut när Coldzera var världens bästa spelare men nu när resterande av scenen har tagit ikapp fungerar det inte lika bra som förut och jag tycker att detta MIBR är betydligt starkare än det laget med Coldzera. Nu har man fått in kNgV som senast kommer ifrån INTZ som jag tror kan komma in i rollen på ett bra sätt. Man behöver ingen ny Coldzera utan man behöver få fram en jämn fördelning av spelare så alla kan prestera som man gjort tidigare. Oddset är helt enkelt för högt på ett MIBR som bara visat styrka och ett NiP som bara visat svaghet.

Spel: MIBR -2.5 @ 2.00

Spelstopp: 2019-09-13 18:30

Liga: Blast Pro Series

Bolag: Unibet

Värdering: 3.5/5

Alla rekar

MIBR -2.5

MIBR - NiP

Unibet 2.00
3.50 u
  • -3.50 u
    Resultat

Ett inlägg av