Vi avslutade inte veckan något vidare när Schwartzman/Thiem var rätt bleka under Madrids final på söndagen. Rojer/Tecau var stundtals omutbara men jag är tveksam på att det hade sprungit iväg så pass om man hade haft större fokus från start. Vi satt dock på ett riktigt fint odds på förhand när spelet stängde närmare 2.1 så överlag en bra chans men inte resultatet med oss.

Kivattsev/Radojkovic - Nincevic/Nincevic (2) @ 3.75

Turnering: ITF M25 Doboj

Spelbolag: bet365

Värdering: 5/10U

Spelstopp: 18:00 16/5

Det är lite oklart när den här matchen kommer att spelas egentligen. BET365 redovisar just nu 21:00 ikväll vilket är helt fel då matchen inte är med på dagens schema längre. Så troligtvis spelas denna imorgon, men frågan är bara vilken tid. Det har varit lite dåligt väder och man har spelat inomhus idag vilket gjort att man tryckte bort dubbelmatcherna då man bara haft två banor att tillgodose sig.

Bröderna har överraskat

Vi ska försöka oss på en stor skräll imorgon då vi backar det väldigt okända brödraskapet i form av Frane och Luka Nincevic.

Det är enligt mig inget speciellt med någon av dom. Historiskt har de inte spelat så många proffsmatcher och på juniortouren har det inte varit några större resultat för dom. Den i alla fall som har presterat mest individuellt är den lite yngre brodern Frane som ändå i juniorkarriären klättrade mot 250 i världen och kanske det som sticker ut mest är från idag, där han utmanade Igor Sijsling i en tuff tresetare (över 15 i preodds på Frane).

Men det är inte de individuella prestationer som får spelet här att bli spelvärt utan det är vad man åstadkommit i dubbeln tillsammans som räknas. Man kommer från en fantastisk vecka i Prijedor senast där man tog sig så långt som till semifinal. Det var heller inga dåliga spelare man slog på vägen dit. Först vann man ett super tiebreak mot Noce/Zarichanskyy och sedan tog man en fantastisk skalp i två raka set mot Leite/Rodriguez. Även om det tog slut i semifinalen så var det en riktigt bra prestation där man tog set mot Celebic/Fatic men förlorade i ett tufft super tiebreak.

2019 är första året man spelat ihop på proffstouren och även under en tidigare turnering i mars månad visade man kapacitet i dubbeln där man i första omgången slog Jandric/Pietri innan det blev stopp i kvarten mot Kruthyk/Mammetgulyyev. Det här är inte resultat som kommer av en slump utan är i min bok ett bevis på att man faktiskt kan spela i dubbeln och gör det riktigt bra ihop. Det är tillräckligt många matcher och bra motstånd för att det inte ska kunna ses som en engångsföreteelse, även om man ännu har en del att visa generellt kapacitetsmässigt.

Potentiell skada och oklarhet

Motståndet tycker jag inte ska skrämma bröderna Nincevic mer än vad de andra gjort tidigare. Även om det på pappret är två starka spelare i form av Kivattsev och Radojkovic så finns det en hel del frågetecken att reda ut för att rättfärdiga det oerhört låga oddset på dom inför morgondagens match.

Kivattsev är i grunden skicklig men har verkligen inte levt upp till förväntningarna för 2019 när han i slutet av förra året spelade sitt livs vecka i Challengern i Bergamo. Rätt mediokra resultat överlag i år men ryssen kan spela i sina bästa stunder. Det är dock inga större resultat i dubbeln som han har historiskt och i min mening är det kanske inte riktigt en dubbelspelare det här i grunden. Vi ska också räkna in att Kivattsev drog sig ur sin match idag efter andra set och troligtvis är det kanske någon skada som ligger bakom det hela. Den eventuella skadan bör definitivt spelas in i priset och kan han inte gå fullt ut ökar chansen självklart för bröderna Nincevic.

Sen är det den ständiga Radojkovic och frågetecknen kring honom. Är det här verkligen en bra spelare? Radojkovic har i stort sett bara spelat dubbel trots att han är född 2000. Det som sticker ut med honom är att han alltid spelat med futurestourens bättre dubbelspelare och har på så vis gjort framgångar. Men var står han egentligen själv och hur kommer det utspela sig denna vecka med lite sämre medspelare än han är van vid? Bara två vinster i år och en rad med olika partners på högsta futuresnivå. Jag tror nog att han inte är så bra som hans resultat och att han vunnit alldeles för mycket på att spela med riktigt bra spelare. Detta kommer nog som nu börja rätta till sig och jag har svårt att se resultaten vara lika vassa som uppvisat.

Det är två spelare som saknar form och som har dåligt facit på sistone i dubbeln. Det och den potentiella skadan kring Kivattsev gör detta spel otroligt intressant och bröderna Nincevic kommer denna vecka in med stort självförtroende efter förra veckans fantastiska insatser. Det råder fortfarande frågetecken kring hur bra Frane och Luka är i grunden men alla tecken talar för dom imorgon trots det och oddset till 3.75 känner jag är väldigt spelbart på dessa faktorer.

Alla rekar

Spel: 2

Kivattsev/Radojkovic - Nincevic/Nincevic

bet365 3.75
5.00 u
  • Void
    Resultat

Ett inlägg av