Jag bränner verkligen allt för stunden. Det är jobbigt att sitta på spelare som underpresterar enormt i helt fel lägen. Både Bluhm och Sitak ska ha chans mot Chtchetinine men ingen av dem var ens nära att orka ta jobbet som krävdes idag. Det är jobbigt att möta vitryssen och de vet båda om och de vet båda två vägarna förbi honom och det krävs ett hästjobb.

Vi glömmer starten på denna veckan och försöker återigen hitta fokus. Imorgon är det ett spel som sticker ut i mängden och jag måste klicka max på detta spelet.

Mateusz Golebiowski

Jag hatar att ha spel där denna polacken i inblandad då han är sinnessjuk svår att bedöma. Han slår bra spelare men det känns samtidigt inte som att han kan gå in och vinna en Chally. Han spelar lite annorlunda där han tar bollen tidigt och med korta svingar och det är väl det som ställer till det för flera av spelarna.

Polacken står på 2-1 efter första dagens spel. Dagens höjdpunkt var när han besegrade Floras i första matchen. Floras såg Golebiowski tidigare i veckan men nu såg det ut som att han aldrig hade mött honom.

Evgueni Chtchetinine

Denna vitryss alltså. Han gräver fortfarande fram segrar och harvar sig fram. Det är ruskigt starkt när han nu måste slita dubbelt så hårt utan sitt sjuka bett i deffen.

Har spelat väldigt stabilt idag förutom när han som vanligt var chanslös mot Vostes. Mot både Sitak och Bluhm släppte han till noll och då är han fortsatt svårslagen mot dessa motståndare.

Slutsats och speltips

Förr satt man och väntade på vissa odds på Chtchetinine. Det tiden är nu förbi men jag fick ändå en känsla ikväll när oddsen dök upp. Golebiowski har varit tvärusel mot deff i de matcher jag har sett och då har han inte mött någon så säker som Chtchetinine. Med sina korta sving kan han inte riktigt få fart på bollen eller för den delen gräva upp en underskruv. Han försöker skopa upp den ofta men då blir det oftast för hög.

Jag tror också att Chtchetinine kommer att få tillgång till sin äckliga forehandsdeff här då Golebiowski spelar med så lite fart. Får han bett i den så blir det super sidounderskruv och då blir det toksvårt för polacken.

Golebiowski har som sagt förlorat mot både Huzjak och Kleinert och då jag fortfarande ser Chtchetinine som den säkraste deffen här så är 1.95 ett tokbra odds. Jag kan på riktigt inte lasta annat än max i denna matchen.

Challenger Ochsenhausen

Mateusz Golebiowski vs Evgueni Chtchetinine

Spel: Evgueni Chtchetinine @ 1.95

Stake: 10/10u

Bookie: Expekt

Spelstopp: 10:30

@Tabletennisbet

Alla rekar

Evgueni Chtchetinine

Mateusz Golebiowski vs Evgueni Chtchetinine

Expekt 1.95
10.0 u
  • -10.0 u
    Resultat

Ett inlägg av