Gårdagens spel resulterade i en förlust efter att Parasite i Midnight får tekniska problem när det stod ungefär 240-240, vilket var väldigt otur. Matchen var helt öppen inför sista 10 poängen men kartan fick spelas om där Midnight tappade mycket momentum från första kartan. Sett till oddset var det ett bra spel om man kollar på matchbilden, nya tag ikväll!

FaZe

Det har varit väldigt mycket som hänt sen senast med detta laget. Red Reserve fick ekonomiska problem och hade inte råd att ge sina spelare lön och laget splittrades. Red Reserve som har haft en varierande framgång och inte levt upp till förväntningarna om man jämför med under WW2. Deras två bästa spelare Skrapz och Zer0 gick då över till FaZe som köpte Red Reserves plats i CWL. Dessa två bildade nya FaZe med Cellium, Asim och Zooma. Vid första intrycket är det en väldigt bra blandning mellan unga och nya spelare där Cellium och Asim var talanger som togs från akademilaget inom FaZe Black till ordinarie laget. Jag tror verkligen detta är ett av lagen som kommer att vara i toppen kommande månaderna om man får till kemin i laget, vilket ibland kan vara problematiskt med nya spelare som precis kommit in i toppscenen.

Man slutade på en 9-12 plats under CWL London men det resultatet är väldigt missvisande, trots att slutplaceringen var en stor besvikelse spelade man väldigt bra under gruppspelet för att spelat som ett lag under en väldigt kort tid. Man vann 3-2 över Evil Geniuses, 2-3 förlust mot eUnited och 3-1 vinst mot Envy. I slutspelet förlorade man med 0-3 mot OpTic sen 2-3 mot Luminosity. Det är dock ett lag som har gått upp ett par nivåer ytterligare i ligan då man har vunnit 3-0 mot UYU och senast igår en 3-0 vinst mot Luminosity. Man även med stora marginaler med 50+ på hardpoint och även 3-0 på Control Point. Detta är ett lag som är betydligt bättre nu och jag tror man kan utmana ikväll.

OpTic

OpTic har den bästa lineupen i kanske CoDs historia just nu. Man har egentligen ingen svaghet i laget och bara starka spelare. Av någon anledning klickar det inte helt i laget och man presterar inte som man bör göra, samtidigt som detta CoD måste vara det med minst skillgap i toppen på väldigt länge. Man förlorar med 3-0 mot eUnited och 3-1 mot 100Thieves och det känns inte som man klickar helt ännu. Samtidigt har det florerat rykten att OpTic som företag har sålts och för spelare som Crimsix och Scump som varit en del av varumärket sedan 2014 är det en stor faktor som kan förstöra förberedelserna inför matchen. Man spelade mot GenG och låg under 0-2 och lyckas vända till 3-2, man vann även mot ett Reciprocity med dålig form. Man ska vara favoriter i denna matchen men 3.00 på FaZe är alldeles för högt.

Éxtra info

Det kan vara förvirrande då vi spelar på OpTic att vinna på counterstrike, medans vi spelar att dom ska förlora på CoD. Inlägget innehåller ett extra spel att OpTic CS-lag ska vinna 2-0 (-1.5) mot Aristocracy i ESL Pro League. Medans inlägget innehåller att FaZe ska vinna mot OpTics CoD-lag under CWL Pro League.

Spel: FaZe ML @ 3.00 & OpTic -1.5 (vs Aristocracy) @ 2.20

Spelstopp: 2019-05-15 22:30

Liga: CWL Pro League

Bolag: bet365

Värdering: 3.5/5 & 2.5/5

Alla rekar

OpTic -1.5

OpTic - Aristocracy

bet365 2.20
2.50 u
  • -2.50 u
    Resultat

FaZe

FaZe - OpTic

bet365 3.00
3.50 u
  • -3.50 u
    Resultat

Ett inlägg av