Central Coast Mariners slipper inn mål etter mål, og bør få det riktig så vanskelig på bortebane mot ligaens kanskje beste lag.

Sydney

Sydney, som viste i fjor, skal være en god del bedre enn dagens motstander. De var klart det beste laget i fjor, men er nok litt jevnere i toppen i år. En ting er rimelig sikkert, og det er at vi får se Sydney kjempe i toppen i år også. Formen begynner å sitte ser det ut som også, da de har 3 strake seiere nå. 1-3 borte mot WS Wanderers, 1-2 borte mot serieleder Perth og 2-1 hjemme sist kamp mot Brisbane Roar.

Nysignerte Anthony Caceres og unge Charles Lokoli-Ngoy er inne i troppen, ellers vil vi få se ca samme lag som sist kamp.

Central Coast Mariners

CCM har spilt 10 kamper, men har enda tilgode å vinne en kamp. 0-2-8 og 8-24 sier en god del synes jeg. De slipper inn like mye hjemme som borte, så man kan trygt si at de har et defensivt stort problem. Denne gangen møter de kanskje det beste laget i ligaen, og kan ikke se at de har funnet så veldig mye ut av de defensive problemene til i morra (4.1).

Tom Hiarie er tilbake etter skade, og Jonathan Aspropotamits er med i troppem for første gang.

Siste tanker og spill

Har skrevet det meste over her, men CCM borte mener jeg skal ha liten sjans mot et storlag, som det Sydney er (i Australia). Oddsen på Sydney vanlig H er ikke spsielig, men mener de skal ha gode muligheter for å score minst 3 her.

Jeg spiller:

Sydney O2.5 @Betfair til 2.10 med 4/10u (jeg la inn 4u i spread, men spiller selv 5u)

Alla rekar

Sydney O2.5

Sydney FC - Central Coast Mariners FC

Betfair 2.10
4.00 u
  • 4.40 u
    Resultat

Ett inlägg av