Speltips: Speltips Volleyball Women World Championship : MAXbet och lite till.......

Volleyboll 18/9

Då var tiden kommen för den första inlägget hos @1x2se från damernas VM i volleyboll. Man har spelat första gruppspelet och även hunnit med en omgång i den andra gruppspelet. Ni som hängt med på spelen som kommit ut på twitter vet vid det här laget att första matcherna spelas nattetid och de sista runt lunch. Troligtvis har ni även räknat ut att man befinner sig i fjärran öster och Japan. Om ni mot förmodan inte brydde er eller hade räknat ut detta vet ni det nu!

Upplägget:

VM startade med fyra grupper innehållandes sex lag i varje. Fyra främsta i respektive grupp tog med sig sina poäng vidare till den andra gruppspelet. Väl där bildades två nya grupper med åtta lag i varje och man spelar i fyra omgångar emot lag man inte mött. Efter spelade fyra omgångar och totalt nio matcher kommer vi att ha topp tre lagen i respektive grupp klara för Final six!

Läget i grupperna:

Pool E:

Serbien: Har seglat upp som en av favoriterna genom grymt bra spel och vinst i samtliga matcher. Man är även som första lag och med två matcher kvar redan klara för Final Six. Finns stor risk att man vilar spelare och roterar i truppen under kvarvarande matcher.

Holland: Har överraskat en del men kommer samtidigt från en relativ enkel grupp. Man har Brasilien och Serbien kvar att möta men bör kunna lösa avancemanget ändå med tanke på försprånget man har poängmässigt.

Japan: Hemmanationen har underpresterat något och med två svåra matcher(Brasilien+Serbien) kvar att spela kan man få det tufft att ta sig vidare. Spelmässigt har man heller inte imponerat fullt ut och tveksamt till att man klarar Final Six.

Brasilien: Damerna är precis som sina herrar, dvs. en hel del rutinerade äldre spelare som inte imponerat hittills. Skulle inte förvåna mig ifall man växlar upp i matcherna som är kvar och tänder till extra. Man är enligt mig bättre än Japan och vinst i sista matchen mot dessa borde säkra avancemanget.

Pool F:

En mycket jämnare grupp än E där fyra lag slåss om tre Final Six platser. Spänningen blir inte mindre av att lagen möts i sista två omgångarna som återstår.

Italien: Imponerat mycket efter mindre lyckad säsong. Troligtvis räcker det med en poäng på två matcher för att ta sig vidare.

USA: Kanske absolut bästa laget utöver Serbien, men man har haft en del problem i några av matcherna. Finns helt klart en växel till i laget och vid avancemang blir man livsfarliga.

Kina: Regerande olympiska mästarna ligger illa till och kan mycket väl bli så att man spelar direkt avgörande match emot Ryssland i sista omgången och tom åker ut.

Ryssland: Kanske sämsta laget av dessa fyra. Potential finns dock i laget och inte omöjligt att man tar sig vidare men jag tror det blir laget som får packa väskorna.

Övriga lag är redan ute och vi lämnar de åt sina öden!

Nu över till det som kanske intresserar er mer än genomgången ovan, nämligen speltipsen!

Speltips:

Holland – Brasilien: Kan inte se att den här matchen går under tre set, utan snarare fem men mest troligt stannar på fyra jämna sett till poäng. Därför finner jag mycket stort värde i linan som bla Unibet erbjuder. Så mycket värde att det tom blir ett MAXspel i matchen. Linor ända upp till Ö185,5p är enligt mig spelbar, dock inte som ett MAXspel utan normal instas som gäller isf.

Spel i matchen: Ö 179,5p @ 1.71 hos Unibet

Tyskland – Puerto Rico: Vi kommer att se en ganska ojämn tillställning och Tyskland som gjort ett bra mästerskap vill avsluta på ett snyggt sätt. Puerto Rico är ett riktigt dåligt lag och kommer inte att ha något att sätta emot. Trodde linan skulle vara några poäng högre men bara att tacka och ta emot. Det som hindrar mig från ett MAXspel är att Tyskorna skulle kunna slappna av vid någon av seten och därmed riskera att spelet går förlorat.

Spel i matchen: Tyskland -13,5p @ 1.83 hos bet365

Italien – Ryssland: Italienskorna är storfavoriter i matchen och det med all rätta. Jag tror även att man kommer att vinna matchen men lyfter liten varningens finger för ryskorna. Trots denna varning väljer jag att backa Italien men på ett sätt som gör att spelet kan sitta även vid en eventuell förlust eller en match som skulle gå till skiljeset.

Spel i matchen: Italien -9,5p @ 1.80 hos Bet365

Kina – USA: Vi kommer få se en jämn match där mycket står på spel för båda lagen. Återigen minst fyra set att vänta och förutsättningarna har ni fått ovan. Lina upp till Ö182,5p är spelbar men jag safear lite och det till något lägre linan som vi erbjuds.

Spel i matchen: Ö 178,5p @ 1.68 hos Unibet

Stay tuned för eventuella live spel under onsdagen!


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

800 kr tillbaka vid förlust
9.9
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
100% upp till 1500 kr
9.8
18+ Endast nya kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% riskfritt upp till 500 kr
9.6
+18 Min insättning 200kr | Regler & villkor gäller | Vinster från Free Bet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se
100% upp till 500 kr
9.5
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

800 kr tillbaka vid förlust

eller 100% upp till 2500 kr

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
MrGreen

100% upp till 500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
+18 | Endast giltigt för nya spelare med första insättning på min. 100kr, max. 500kr | Omsätt första insättning 1 gång till min. odds 2,00 för att erhålla Freebet | Bonus-Regler och Villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Ev. vinster från Freebet är Omsättningsfria | Spela Ansvarsfullt | Giltigt i 60 dagar.