Speltips till Handbollsligan 26/9!

I Partille arena tar under onsdag kväll hemmalaget Sävehof emot gästande Alingsås HK. Sävehof fick i förra omgången se sig besegrade för första gången under denna säsong, man fick i sin tredje match stryk av IFK Skövde. Sävehof hade då några viktiga spelare borta i form av Vetle Eck Aga och Christoffer Brännberger samt att Jonathan Edvardsson spelade ytterst sporadiskt. Det är ett litet frågetecken för Vetle även till denna match men de två andra är med i truppen igen, BRA!

Sävehof ligger i en smått haltande tabell några placeringar efter dagens motstånd och det är man inte nöjda med, Alingsås är ett lag som Sävehof definitivt vill ha efter sig när serien är färdigspelad. ”Stocken”, Sävehofs tränare har gnuggat försvarsspel nu och man är helt inställd på att få till försvars och målvaktsspel, får man det så ska man bara ta två poäng här.

Alingsås har som sagt var fler poäng inspelade hittills än vad Sävehof har. Sex poäng på de fyra första matcherna låter riktigt bra men man får inte missa vilka det är man har mött… De tre segrarna man tagit har varit mot lag som kommer att hamna på undre halvan av tabellen som jag ser det. Förlusten mot Skövde, som i och för sig satsat stort, var det verkligen inget snack om.

AHK är just nu inte alls vad man varit de senaste åren, alla de riktigt tunga spelartappen är oerhört tunga och så som truppen ser ut nu är det enligt mitt tycke endast Felix Claar som är på absolut toppnivå i ligan, en stor skillnad på hur det varit de tidigare åren.

Denna matchen i Partille arena har jag riktigt stor feeling för en hemmaseger, ”Stocken” kommer ha eldat på de sina så till den milda grad att Alingsås kommer få slita för varje mål. Det enda hotet som jag ser det är om Alingsås på något sätt lyckas kontra sig till segern i denna matchen men då måste verkligen målvakterna överträffa sig själva.

Nej, jag är dynginne på en hemmaseger och trycker in en ganska så stor insats på gulsvart!

Sävehof - Alingsås 1, odds 1,80, bolag Coolbet. Insats 4 (skala 1-5)

Alla rekar

Sävehof

Sävehof - Alingsås

Coolbet 1.90
4.00 u
  • 3.60 u
    Resultat

Ett inlägg av