Söndagen bjuder på två matcher från iranska ligan samt några matcher från Azadegan League. Vi ska ta närmare titt på ett par av matcherna.

Perspolis – Sepidrood: Regerande mästarna Perspolis avfärdade Al Duhail i AFC-CL kvartsfinalen för en vecka sedan efter en heroisk insats där man vände 0-1 underläge till en 3-1 seger. Vändningen och avancemanget kan vara vändpunkten som klubben väntat på efter en period med svagare resultat. Laget har stora derbyt emot Esteghlal på torsdag och det är något som kan störa spelarnas tankar under dagens match. Sepidrood ligger sist i tabellen och kommer att parkera bussen för att få med sig en poäng hem. Laget är usla på bortaplan men likt andra lag lär man kämpa i 90 minuter mot Perspolis. Man spelade cupmatch under uppehållet och vann mot rivalerna Malavan med endast 1-0. Laget spelade inget vidare och skapade knappt några läge i matchen. Det som fällde avgörandet var att spelarna hade mer rutin och kunde utnyttja en av sina få lägen till att göra vinstmålet. Perspolis är lite på gång och vill komma till derbyt med ytterligare en vinst i ryggen. Alipour och Mensha som gjorde en kanonmatch emot Duhail vill fortsätta att göra mål och därmed sätta skräck i rivalerna Esteghlal till torsdagens drabbning. Perspolis kommer att äga boll under hela matchen och skapa ett antal bra lägen. Har spelarna siktet rätt inställt har man potential till att göra både tre och fyra mål men ni som följt resultaten från Iran vet att det just siktet är oftast fel. Man lär dock göra minst ett par mål samtidigt som man inte lär släppa till några målchanser bakåt och därför blir spelet som följer.

Spel i matchen: Perspolis -1,25 @ 1.72 hos Unibet

Navad Urmia – Oxin Alborz: Oxin är ett topplag som har siktet inställt på att ta klivet upp till PGL. Laget värvade flera spelare med rutin från högsta ligan inför säsongen och man går för vinst i matcherna oavsett hemma eller bortaplan. Eller går för vinst och går för vinst, man gör sitt mål för att sedan bevaka ledning. Om inte annat vittnar tre vinster med 1-0 om detta. Man åkte på en oväntad förlust senast men vill så snabbt som möjligt tillbaka på vinnarspåret igen. Navad är ett helt nytt lag som köpte spel-rättigheterna från Gostaresh som i sin tur sålde sin plats till Machine Sazi. Laget är helt nytt och lyckats skrapa ihop endast en poäng på sina fyra matcher. En poäng man tog mot Shahrdari Tabriz som är ett annat lag i spillror. Innan dess hade man mindre smickrande 0-13 på sina inledande matcher. Oxin har nu efter en serie tuffa matcher chansen att prova på att spela anfallsfotboll fullt ut och göra några mål framåt för att bygga på självförtroendet ytterligare. Det blir två spel i matchen varav ett MAXspel!

Spel i matchen: Oxin @ 1.45 MAXspel hos Unibet Oxin -1(EH) @ 2,48 hos Unibet

Alla rekar

Oxin Alborz

Navad Urmia FC - Oxin Alborz

Unibet 1.45
10.0 u
  • -10.0 u
    Resultat

Oxin Alborz -1 (ej asiatiskt)

Navad Urmia FC - Oxin Alborz

Unibet 2.48
5.00 u
  • -5.00 u
    Resultat

Persepolis FC -1.25

Persepolis FC - Sepidrood Rasht SC

Unibet 1.72
5.00 u
  • -2.50 u
    Resultat

Ett inlägg av