Speltips: Volleyball World Championship : Måndagen bataljer!

Volleyboll 11/9

Vi börjar närma oss avgörandet i grupperna och en hel del står på spel. VM spelas i fyra grupper med sex lag i varje. Fyra första lagen i respektive grupp tar sig vidare till nästa gruppspel med ett lag från respektive placering(en etta, tvåa, trea och fyra) i samma grupp. Undantaget är grupperna A+C med värdnationerna i, tvåan och trean i dessa grupper hamnar i samma slutspelsgrupp. Gårdagens stora skräll var (återigen) Holland som för andra kvällen i raden stod för en mindre bragd när man slog självaste Frankrike. Dags att börja ta laget på allvar och de har kanske underskattats mer än vad laget förtjänade. Tyvärr kan även skrällarna betyda att laget slutar på andra plats i gruppen och det skulle bla innebära Italien och Ryssland/USA som motståndare. Helt klart en nitlott för laget eller det lag som tar andra platsen i gruppen. Kvällens bästa match blir utan tvekan Polen-Iran, inte bara gruppsegern som står på spel utan även en hel del känslor när lagen möts. Vet ej varifrån detta kommer men min gissning är att i samband med en match för något år sedan ansåg iranierna att polen var osportsliga och det hela höll på att urarta i slutet av matchen och spelarna knappt tackade varandra. Något som egentligen aldrig inträffar i volleyboll!

Dagens matcher:

Egypten-Holland: Efter Hollands bragder senaste dagar går det inte att bortse från laget och dess prestationer. Sättet man avslutar mot Frankrike är styrkebesked och lägger man till klara segern mot Brasilien så kan man notera att laget har presterat bra men över förväntan. Även Egypten kommer från tuff match där man till slut besegrade Kina efter att vunnit två första seten efter skiljepoäng. Vi kommer få se två trötta lag på banan där viss rotation är att vänta. Holland har dock något bredare trupp och bör isf kunna hantera ev. rotationen bättre. Egyptens bästa spelare har fått spela non stop och det bör märkas ju fler matcher man spelar. Under turneringen har vi sett ”sämre” nationer vinna första set mot ”bättre” i flera matcher och den risken/chansen finns även i den här matchen. Till slut bör Hollands tyngd avgöra och jag är övertygad om att man vinner minst ett set med större siffror och därför ska kunna täcka linan som jag spelat!

Spel i matchen: Holland -12,5p @ 1.90 hos bet365

Slovenien-Argentina: Jämn match att vänta och två lag som presterat ungefär som man förväntat sig. Slovenerna är redan slutspelsklara och kan spela avslappnat medan Argentina behöver helst samtliga poäng för att inte tvingas till att spela med kniven på strupen i sin sita match mot Japan. Andra eller tredjeplatsen i grupp A spelar ingen större roll och slovenerna behöver inte ta ut sig helt och återigen kan det vara aktuellt med rotation i ett lag. Vi kommer få se minst fyra set men skulle inte bli förvånad om matchen avgörs efter skiljeset. Med ett snitt på 46p/set och minst fyra set så är spelet i hamn.

Spel i matchen: Ö 183,5p @ 1.87 hos Unibet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt