Speltips: Volleyball World Championship : Härliga volleyboll-lördag!

Ett kortare inlägg än tidigare dagar pga tidsbrist på morgonen men det får ni stå ut eftersom utfallet med idel gröna spel står och knackar på dörren! Gårdagens matcher gav lite blandade resultat och stolpe ut istället för in. Kändes som att samtliga bloggspel var bra på förhand och känslan under matcherna var fortsatt positiv men på något sätt så missades ett par ändå. Kina tog matchen till fyra set men i två av dessa var man bedrövliga och skrapade endast ihop 13p/set vilket är värdelös rent ut sagt. Bulgarernas match såg jag inte men man borde kunnat pressat mer ur sig och därmed hade Puerto Rico inte skrapat ihop nödvändiga poäng. Underspelet i Aussis match var egentligen inga problem även om man började med att förlora första set. Slovenien var kassaskåpssäker och aldrig orolig!

Kuba – Iran: Här kommer vi få se ett taggat Iran som lägger in högsta växel från början för att döda matchen så fort som möjligt. Laget vill ha så lång vila som möjligt inför gruppfinalen mot Polen och kommer inte riskera att bjuda in Kuba i någon av seten och riskera längre speltid än nödvändigt. Kuba har ett väldigt ungt och orutinerat lag. I sina bästa stunder spelar man bra volleyboll är som sagt väldigt ojämna och räcker inte på långa vägar mot bättre motstånd. Jag tror att Iran vinner detta i tre raka där Kuba snittar på 18p/set.

Spel i matchen: Kuba TTL U60,5p @ 1.83 hos bet365

Belgien – Slovenien: En match lik en del andra jag skrivit om under veckan. Dvs, jämna lag som möts och där vi kan förvänta oss jämnt spel och minst fyra set. Förhoppningsvis blir det inte ett nytt Kina utan att lagen spelar seten fullt ut. Återigen finns värdet ända upp till Bet365 linan som är 185,5 men jag väljer låga linan!

Spel i matchen: Ö 174,5p @ 1.54 hos Unibet

Serbien – Tunisien: Serberna kommer utvilade till matchen och vill även avsluta dagens match så snabbt som möjligt. Tunisien har varit bedrövliga och inte vunnit någon set än. Man var helt utspelade i gårdagens sena match och har ingen längre vila bakom sig. Ett bra lag mot ett av mästerskapets sämsta lag som bör vara trötta leder till spelet nedan.

Spel i matchen: Tunisien TTL U 55,5p @ 1.83 hos Bet365

Holland – Brasilien: Brassarna kommer till matchen med bra självförtroende efter segern mot Frankrike och vill bevara positiva trenden man har. Laget besitter mycket kvalite och rutin men kan bli lite för loja i matcher mot ”sämre” nationer. En normal dag på plan och man löser spelet utan några som helst problem. Holland som iom segern mot Kina säkrade avancemang är inte bättre än just en fjärdeplats i gruppen och man kommer inte att räcka till utan vi har att vänta oss spel mot ett mål som man säger på fotbollsspråk!

Spel i matchen: Brasilien -15,5p @ 1.90 hos Bet365


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus – Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Fullständiga regler och villkor gäller.