Speltips: Volleyball World Championship : Håller lyckan i sig?

Volleyboll 4/9

Vi lägger en helt ok dag två av volleyboll-vm bakom oss, om än dock något skadeskjutna. Även om dagsresultatet med fyra vinster(varav två MAXbet) och endast en förlust är ganska bra resultat så förlorade Frankrike gruppfinalen emot Brasilien efter fem rafflande set. Man hämtade upp 0-2 underläge och ledde nästan hela avgörande. Då blev det i missmatch i uppställningarna och Ngapeth missade hela tre avslut, lättare sagt han blev blockad hela tre gånger på raken. Utan att vara helt säker vill jag påstå att detta var första och sista gången under hans karriär som tre perfekta upplägg stoppas så effektiv! Hoppet om gruppseger finns kvar men känns ändå långt bort just nu. Vi håller tummarna för att Kanada skräller mot just Brasilien i sin match. Dagens stora miss av mig var USA! Jag var helt borta angående lagets trötthet efter matchen mot Serbien. Man ställde upp samma uppställning och orkade helt enkelt inte döda matchen utan fick kämpa sig igenom. Nu låter det som att jag tar äran från Australiens kämpainsats men det gör jag icke och det får ni läsa om längre ner. Utöver gårdagens spel var Iran stora personliga glädjeämnet för mig. Man slog hemmanationen Bulgarien och har troligtvis säkrat det så livsviktiga topp två placering i gruppen. Förhoppningsvis vinner man även troliga gruppfinalen mot Polen.

Nu till dagens matcher!

Kina – Holland: Två relativa jämna lag och en jämn match att vänta. En match där fjärdeplatsen i gruppen står på spel. Vinnaren här tar sig vidare medan förloraren troligen är borta vidare avancemang. Matchen kommer spelas i minst fyra set och kan tom gå till skiljeset. Här anser jag att spelvärde finns ända upp till U184,5 som bet365 har som lina men jag väljer ändå relativ låg totalpoäng ifall fyra seten slutar med låga poäng i respektive.Lite säkring från min sida men potential för hög antal finns där helt klart!

Spel i matchen: Ö 177,5p @ 1.55 hos Unibet

Australien – Kamerun: Aussie överraskade mig igår och gjorde kanonmatch emot USA. Man tog det hela till skiljeset men där tog det stopp. Lagets premiär mot Ryssland var helt ok också och stundtals spelade man jämnt men så fort ryssarna höjde tempot hängde man inte med. Just höja tempot var det som USA inte klarade av(troligtvis pga trötthet efter sin premiär) och det gjorde att aussies även vann hela två set. Kamerun står för dagens motstånd och är det något laget saknar så är det tempo, med andra ord en match som borde passa våra vänner från down under. Australien kommer att vinna matchen men inte i tre raka utan troligtvis efter fyra set. Odds för set-handikap är i mitt tycke alldeles för lågt och det kan även bli någon form av reaktion från Australien där man spelar någorlunda jämna set. Utifrån detta väljer jag totalpoäng som baseras på ca 45p/set som jag anser vara absolut bästa spelet i matchen.

Spel i matchen: U 181,5p @ 1.55 hos Unibet

Japan – Slovenien: En ganska jämn match att vänta men Slovenien har mer rutin och tyngd i laget. Såg laget spela emot Iran veckan innan mästerskapet och såg vissa kvalitéer hos de. Japan gör helt ok från sig men i lägnden ska man inte räcka till. Jag har trots det valt ett spel som kan sitta även om matchen går till fyra eller fem set och jag är övertygad om att våra vänner från Balkan löser biffen.

Spel i matchen: Sloveninen -8,5p @ 1.83 hos Bet365

Frankrike – Egypten: Fransmännen kommer troligen att vila ett par av sina bästa då man vinner matchen oavsett uppställning. Egypten har mött både Kanada och Brasilien i sina inledande matcher. Man har en poängskörd som får anses som helt ok även om man inte vunnit någon set ännu. Fransmännens trötthet och ev. rotation samt Egyptens jakt på första setvinsten leder ett spel i matchen.

Spel i matchen: Ö 130,5p @ 1.90 hos Bet365

Bulgarien – Puerto Rico: Hemmanationen behöver resa sig efter gårdagens förlust och det gör man genom att pulverisera gruppens sämsta lag. Puerto Rico har inte direkt rosat marknaden och åkt på storstryk mot både Polen och Iran. Visserligen två lag som är klart bättre än Bulgarien men ändå något som hemmanationen ska lösa med publiken i ryggen och revanschlusten!

Spel i matchen: Puerto Rico TTL U52,5p @ 1.83 hos Bet365


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 1000 kr
9.8
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
120 kr gratisspel
9.0
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 500 kr
9.4
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Snabbare

100% upp till 500 kr

+10 spinn i casinot

Hämta bonus
18+ Endast nya insättande kunder. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: spelpaus.se.
Bethard

100% upp till 1000 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se