Adam Boqvist Ö 6.5 @ 1.90 (Att gå som 7a eller senare) Adam Boqvist har varit rankad top 5 egentligen hela året så varför spela Över 6.5 här? Jo, dels är det frågetecken över hans hälsa efter ett par hjärnskakningar den här säsongen (senast i U18 VM). Sedan har ett par andra spelare verkligen höjt sina aktier under våren, syftar främst på Jesperi Kotkaniemi och Noah Dobson men även Quinn Hughes.

Jesperi Kotkaniemi hade ett väldigt starkt U18 VM men största anledningen till att han tros gå väldigt tidigt nu är att han i grunden är en center och Montreal ryktas vara väldigt sugna på att plocka en center och då är Kotkaniemi egentligen det enda valet. Pierre McGuire pratade på radio här i dagarna och "bekräftade" detta, nu betyder inte det att dom garanterat tar honom men han är högt uppe på deras lista. Noah Dobson kommer ifrån en stark säsong och har varit rankat runt top 10 länge nu, det som gör att han plötsligt rankas över Boqvist på många håll är dock hans fantastiska Memorial Cup där han var den främsta orsaken att hans lag vann.

Man ska aldrig underskatta recency bias. Quinn Hughes har varit topprankad länge men det har alltid funnits frågetecken för hans storlek, dom frågetecknen rätade han till stor del ut under VM i år där han gjorde väldigt bra ifrån sig mot klassmotstånd. Han kommer även ifrån en väldigt stark säsong i Collegehockeyn. En annan sak med Boqvist är att han ses som ganska "boom/bust", scouter ser lite högre risk i honom än andra spelare rankade runtom. detta i kombination med hans hjärnskakningar kan göra att han droppar en bit. Spelare som kommer gå före Boqvist: Rasmus Dahlin, Andrei Svechnikov, Filip Zadina och Brady Tkachuk. Spelare jag tror går före: Oliver Wahlstrom, Jesperi Kotkaniemi, Noah Dobson, Quinn Hughes Spelare som också har hyfsad chans att gå före: Evan Bouchard, Ty Smith, Barrett Hayton Jag tycker att 1.90 är ett kanonodds här då jag tycker att det ska ner under 1.60 med tanke på alla dessa faktorer.

Adam Boqvist Ö 6.5 @ 1.90 NordicBet

Alla rekar
Adam Boqvist Ö 6.5 Rundor
2018-06-22 22:00
NHL Draft
2.50 u
2.25 u
Ett inlägg av
Ludwig "NHLPlus" Ludwig "NHLPlus"