Hej,

Senaste bloggspelet gick väldigt fel och det kändes aldrig riktigt som att Lu/Markovic var riktigt med i matchen. Skönt nog studsade vi tillbaka under gårdagen när vi satte två för två, men här i bloggen känner jag att det är dags för revansch.

Wong/Yeung - Farren/Kwiatkowski (2) @ 1.72
Turnering: ITF Singapore F1
Spelbolag: bet365
Värdering: 5/10U
Spelstopp: 07:00
En riktigt stark match här på förhand som vi bjuds på när det vankas onsdagsmorgon i Sverige från Singapore. Jag trodde faktiskt inte riktigt på det här oddset innan, utan på ett lite lägre odds på de vi ska backa här i inlägget. Så jag är nöjd och hoppas bara de kan visa upp det man tror om dom. 

Vi kan börja inlägget med att först och främst slå hål på myten Wong/Yeung. Väldigt bra resultat dessa två unga spelare från Hong Kong. Ett par finaler och några titlar har man tillsammans de senaste två åren och det här är två spelare som är otroligt samspelta nu vid det här laget då man också spelat ihop sedan yngre dagar med. 

MEN! Och det får allt bli ett stort men här. Alla deras framgångar och bra resulat kommer från turneringar här i öst, och det blir lite skevt då. Inte för att ta någonting alls från deras prestationer, men skillnaden mellan tuneringarna i väst och öst när det gäller spelkvalitet är oftast som natt och dag. Vilket jag nog konstaterat ett antal gånger redan här i bloggen. Oftast stöter man på bra motstånd i de sista stegen i turneringarna (semi och final) och därav kan man ta sig långt genom att bara vara konsekventa spelare och fungera bra tillsammans. Rent kvalitetmässigt behöver man inte sticka ut något extremt som man oftast behöver i väst för att vara lite bättre och därmed vinna.

Motståndet är väldigt starkt här idag och en stor anledning till att vi backar dom idag. Kwiatkowski är alldeles för bra för den här nivån redan och är helt enkelt här för att plocka poäng, han vet att han är bättre än de flesta här och har planerat detta väl för att snabbare kunna ta sig till Challengern på heltid. Är bara en tidsfråga innan han kommer dit och då gäller hans nivå både singeln och dubbeln.

På den här resan teamar han denna vecka ihop med Connor Farren, en annan amerikan, som nu får ses som en rätt inbiten futuresspelare. Tycker inte riktigt att han håller samma kvalitet som Kwiatkowski, men har visat starka tendenser till att något form av spel finns där trots allt. Bra form i dubbeln med där han kommer färskt med en titel från Israel förra veckan.

Amerikanarna har mycket som Wong/Yeung saknar. De spelar med en helt annan tyngd i sitt grundspel, då de båda slår väldigt hårt och är atletiskt lite starkare. Servar bra gör man framför allt och gör man det imorgon så ska man inte ha några större problem i sina egna servegem. Det som talar lite för Wong/Yeung är att de kommer komma in med bra inställning och man rör sig båda två väldigt bra runt banan vilket kan öppna upp för en del bra returer om inte Farren/Kwiatkowski är riktigt med i servarna. Annars när det kommer till det öppna spelet, alltså duellerna, så ska båda amerikanarna vara starkare där, de har bättre grundslag, bättre volleyspel och det tror jag kommer tala för vinsten i den här matchen. Egentligen trodde jag på runt 1.57 på Farren/Kwiatkowski så jag tar med glädje fram detta spelet, oavsett om vi inte får utgången riktigt med oss under morgonen. Vi har i alla fall en jäkligt stark grund att stå på.

Alla rekar
2
2018-05-16 07:00
Wong/Yeung - Farren/Kwiatkowski
5.00 u
-5.00 u
Ett inlägg av
Sebastian "Cirseb" Sebastian "Cirseb"
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord