Två spel plockade i Sharks-Ducks och Avalanche-Predators

Har siktet inställt på två spel här i detta inlägg och det första spelet jag haft i tankarna under dagen är Labanc U 0.5P. Labanc spelar i Sharks som möter Ducks idag och Sharks har väldigt mycket medvind nu på hemmaplan och det förväntas bli ännu en väldigt tight match där Ducks inte kommer göra många misstag när man har kniven mot strupen i ett 0-2 underläge i matcher.

Jag tror att Ducks växlar upp här samtidigt som matchen är ganska målsnål och jag sitter redan på en del spel här som dock inte är kopplade med varadra och i mitt tidigare inlägg så gick jag in på Donskoi under istället för Labanc som jag nu valt att spela. Anledningen till att jag skippade direkt då var att jag vägde in Powerplay1 väldigt hårt och efter att ha sett lite från Sharks powerplay så är jag inte helt övertygad om att det väger in så mycket som jag tänkt innan.

Labanc spelar vanligtvis i en ganska "dålig" kedja med Meier och Tierney som spelar som en tredjekedja och som har mycket mindre speltid än de övre kedjorna som leds av Pavelski och Couture. Jag ser inte denna kedja som en väldigt offensiv kedja i och med att Tierney agerar center här så hotet att det ska komma poäng från den här kedjan i 5v5 ser jag inte som speciellt stort även om risken finns. Hotet är just PP1 där Labanc har en roll och senast fick han in en poäng på Coutures PP mål.

Jag ser mer hans roll i deras PP som en utfyllnad för att göra ders 2nd PP hotfullt också där Evander Kane spelar, för annars hade Kane garanterat fått en plats i första. Labanc hade 10min speltid senast och den speltiden är väldigt lite och är väl det vanliga för en tredjelinaspelare och Melker Karlsson hade samma speltid. Jag har vägt in att det förväntas bli ganska målsnålt här igen i min bedömning för att 1.55 odds är inget som lockar i grunden i tex en series mellan Flyers och Pens medans den i en series som denna kan vara lockade om det är en betydligt sämre roll för spelaren.

Om vi ska lämna den här matchen lite snabbt så kommer jag plocka ett spel i Avalanche - Predators också och här kan jag säga direkt att jag är enig med bolagen och man har Avalanche ganska lågt egentligen och det vore självmord att spela på Avs rak seger här och man har sänkt ML oddsen till låga 2.30 jämfört med 3.90 som fanns på bortaplan.

Det är känt att Avs är riktigt duktiga på hemmaplan och det är väl egentligen nu vi får se vilket virke båten är gjord av när Avs måste vinna här för  annars ser jag att serien är helt slut. Men när värdet är dött får jag rikta in mig på Avs främsta vapen framåt vilket är Mackinnon och här tycker jag att Ö 3.5 skott lockar. Han sköt 6 senast och han är en riktig momentumspelare som går igång extra när han gör flera mål vilket han också gjort nu så jag tror att han kommer fortsätta ösa skott när han tramapt igång.

- Labanc U 0.5P @ 1.55 Unibet

- Mackinnon Ö 3.5 skott på mål @ 1.71 NordicBet / Bethard / Unibet

Alla rekar
Labanc U 0.5P
2018-04-17 04:30
Sharks - Ducks
2.50 u
-2.50 u
Mackinnon Ö 3.5 skott på mål
2018-04-17 04:00
Avalanche - Predators
2.50 u
1.78 u
Ett inlägg av
Ludwig "NHLPlus" Ludwig "NHLPlus"

Senaste speltips från NHL

Alla speltips från NHL
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Återställ lösenord
Avbryt
Logga in
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Registrera dig
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Glömt lösenord