Speltips: Tournoi International de Tennis

Egentligen idiotiskt att ta ett uppehåll då jag var inne i en bra trend, men ibland får bettingen stå tillbaka för annat i livet. Det hindrar dock inte att jag kommer in med ett tips en ledig lördag för att sedan trappa upp med fler tips framåt vår och sommar. Slut på struntpatet och över till det viktiga.

Alexis Boureau - Leon Hoeveler (1) @1,53

Turnering: Frankrike F6 kval

Spelbolag: bet365

Värdering: 5 U

Spelstopp: 11:00

Återigen fransk futurekval vilket jag gillar skarpt. Känns som jag börjar få knas på de spelarna som dyker upp där. Detta är den sista franska futuren som spelas inomhus den här vintern innan de flyttar ut i solen.

Hemmaspelaren som också får mitt tips den här matchen är en spännande spelare som jag tror kan överraska en del framöver om han fortsätter att spela turneringar.

Han har redan varit där och visat sin skicklighet utan att få utdelning då han nypt set mot etablerade futurelirare som Romain Bauvy, Lucas Bouquet och Maxime Pauwels.

Igår utklassade han dessutom Mirko Martinez som är rankad 1115 och redan har 14 vinster i huvudturneringar. Visserligen är Martinez ingen gigant inomhus, men ändå ett imponerande resultat.

Leon Hoeveler har till skillnad från Boureau världsranking, men det är på grus han skördat sina största framgångar. Och jag skulle vilja säga att han är usel. Sedan grussäsongen var över har Hoeveler spelat hela 18 turneringar, men på dessa bara fått med sig 7 segrar, samtliga i kval.

Ska också sägas att han hade problem igår, framförallt i egen serve. Trots att han mötte ett blåbär och segrade med 6-2 6-1. Siffrorna ljuger där, mot en spelare som Boureau som är lite starkare att hålla serve kommer Hoeveler få giganstiska problem.

C´mon!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.4
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt