Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets

Gårdagens spel gick väldigt bra utom att Rangers stannade på 2 mål och att Ekman-Larsson inte kunde fixa poäng mot Sharks. Coyotes löste ändå 2 mål helt godkänd insats ändå i en match som förväntades bli lite målsnål. Väldigt nöjd med gårdagens rek på Columbus spelare Atkinson som fick in en sen poäng i en match där Columbus verkligen växlade upp med full trupp och visade vart skåpet ska stå. Nu är man B2B i en match mot Leafs och här tror oddsättarna på en enkel seger på Leafs och man har en realtivt låg Ö 2.5 lina som man brukar ha på hemmaplan. Jag tror ändå Jackets kan hålla en jämn nivå igen men inte så mycket så jag vill spela rak på jackets eller övern. Har en känsla av att Leafs kommer gå för en målsnål vinst här och det kan bli en ganska seg start om inte firma Nylander/Matthews fixar ett tidigt powerplay.

U 5.5 kan vara värt att spela här då jag tror att Jackets inställning helt klart blir att spela tight. Siktet var först inställt på att spela poängspel på övern i Jackets som tex Atkinson H2H mot Van Riemsdyk som är ett bra spel men där den blir lite lotto vid en U 5.5 match då fler mål alltid är en fördel för ett H2H odds.

Utöver det finns en rad andra bra spel i matchen men som är lite kluriga att plocka då jag inte tror på målexplosion direkt. Marleau poäng till 2.15 är bra då han spelar andrakedja sen 1st powerplay och då ska hans odds i mina ögon likna Marners som är 1.75ish och inte Marleaus 2.15 Vill man gå i Jackets spår kan man istället ta Foligno poäng till 2.35 som också är bra då han spelar 1st powerplay samt i en bra kedja med Wennberg/Bjorkstrand. Sett till värde och chanser rakt av så ligger Marleau väldigt bra till och även om Jackets brukar vara ett kompakt lag så tycker jag att att det finns värde i ett poängspel på honom då Leafs Ö 2.5 lina är på 1.50ish att jämföra med Jackets Ö 2.5 lina på 2.05+. Leafs förväntas göra fler mål och då sitter hellre  på i Team Marleau som kör PP med dödliga duon Nylander/Matthews.

- Marleau Ö 0.5P @ 2.15 2.5/5U Betsson

Andra bra spel

Foligno Ö 0.5P @ 2.35 Betsson

Alla rekar
Marleau Ö 0.5P
2018-02-15 01:00
Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets
2.50 u
2.88 u
Ett inlägg av
Ludwig "NHLPlus" Ludwig "NHLPlus"