Her surra jeg når jeg la ut spillet første gang. Lå ikke ute i mange minuttene, men la ut Rio Verde Over 0.5 først da det var det første jeg tenkte på å spille når jeg titta på mulige spill. Feil tanke i hodet mitt når jeg la det ut..

Spillet er helt klart på Itumbiara.

For å si det sånn, begge disse lagene har vært helt håpløse så langt i år. Itumbiara står med 1-1-5 og 4-13.

Og Rio Verde står med nesten samme tall, 1-1-5 og 4-14.

Sist gang disse møttes i januar vant Itumbiara 0-1 borte. Men hovedgrunnen for spillet her er hvordan ståa er i Rio Verde. Det er totalt krise der. Spillere får ikke lønninger, etter sist kamp hvor de tapte 0-2 hjemme mot Anapolis sa treneren opp jobben sin, klubben betaler ikke for noe som mat eller det meste andre.. Treneren som sa opp hadde laget i en kamp før han ga seg. Han sier han ikke kunne jobbe under slike forhold. Noe som egentlig er veldig forståelig. Spillerne har trua med å streike og ikke spille denne kampen, men jeg har ikke lest noe om at det ikke blir kamp.

Det er ikke sikkert Rio Verde vil fullføre resten av sessongen i Goiano. Med andre ord så er det totalt kaos i klubben, og man hvis det blir kamp vil man mest sannsynlig se en gjeng umotiverte karer fra bortelaget.

Jeg spiller:

Itumbiara O1.5 @ William Hill til 2.20 med 7/10u

Alla rekar
Itumbiara O1.5
2018-02-14 23:30
Itumbiara - Rio Verde
7.00 u
8.40 u
Ett inlägg av
Measan Measan