Mina tre singlar i förgående inlägg gick inte som planerat, en av tre rättar vi som vinst när NiP tappar en 13-5 ledning till 16-14 som även resulterade i att NiP gick ut och annonserade att Xizt blir utbytt mot gamla Fnatic/GODSENT spelaren Dennis. Helt bedrövlig insats på sista kartan av NiP som gör att inlägget blir totalt förlust, jag tror dock detta byte av Xizt med Dennis faktsikt är väldigt bra för NiP. Xizt som in-game leader har inte alls gjort att NiP haft någon bra lägsta-nivå, man har alltid under denna lineupen under Xizt ledarskap alltid varit en hit or miss, aldrig någon form av jämn nivå.

Astralis - Mousesports

Ett lag som med NiP har gjort ett spelarbyte nyss är Astralis, Kjaerbye lämnade helt plötsligt för det betydligt sämre danska laget North, som dock har en del potential att bygga på. Nya spelaren blev gamla OpTic-spelaren Magisk, jag ser faktiskt detta som en förbättring för Astralis, Magisk var för bra för att spela i gamla OpTic-linan och har en enormt bra firepower som han tillför Astralis. Dom har även bevisat att man spelat väldigt bra med nya laget där man mött LDLC och FaZe i inledningen av ESL Pro League. Man vann båda kartorna med 16-5, även lyckas vinna över FaZe med 16-14 och 22-20 vilket är otroligt imponerande. Men den nya firepowern i Magisk samtidigt som laget har en väldigt bra historia om att prestera med nya spelare eftersom man är såpass organiserade som man är kommer Astralis inte få några kortsiktiga negativa konsekvenser. Det kan faktiskt vara en positiv sak att få en liten förändring när Astralis är väldigt organiserat lag och spelarna i Mousesports är vana att spela mot laget och Astralis kan ibland vara lätta att förutse vad man gör emellanåt. Det gör att man kan bli lite svårare för Mousesports hur man ska spela nu med Magisk i laget om man har ändra upp ellet spelar på något annat sätt. 

Det gör ont i själen att spela mot Mousesports, men känslor hör inte hemma i någon spelbok eller när du lägger spel. Mousesports är ibland lite ojämna ännu, vad det beror på har jag faktiskt ingen aning om. Är det för att man behöver lite mer tid ihop? Kanske. Det ser man på att man förlorar 2-1 mot Avangar för att sedan vinna båda matcherna i ESL Pro League mot Fnatic.

Oddsen ligger helt enkelt för högt, det ska ligga lägre när Astralis har en sådan form som man har.

Spel: Astralis -0,5 @ 2.64

Spelstopp: 2018-02-14 19:15

Liga: ESL Pro League

Bolag: Pinnacle-sports" >Pinnacle

Units: 2/5

Alla rekar
Astralis -0,5
2018-02-14 19:15
Astralis - Mousesports
2.00 u
-2.00 u
Ett inlägg av
Icemanbets Icemanbets