Tjena,

"Det går bra nu" är väl ett ordval som kan sammanfatta denna vecka. Egentligen är väl hela månaden riktigt bra och resultatet är jag oerhört nöjd med då mitt första spel i oktober inte rekades förrän den 11:e. Jag har sagt det förr och säger det igen; att ta en stunds vila och analysera inom betting är nog så viktigt som att faktiskt spela. Många kör bara på men det är en av de viktigaste lärdomarna jag har tagit med mig den senaste tiden.

Det blev inget blogginlägg igår då tiden inte räckte till. Jag lyckades iallafall få ut Huzjak -1.5 mot Palkovsky med tung insats. Jag var också rätt säker på att det skulle bli det enda spelet. Det visade sig vara fel då det small till ordentligt igår kväll. Först hade vi ovan nämnde Huzjak som gjorde matchen kort mot stackars Palkovsky. Efter det så manglade Sanchi ner Sklensky på ett liknande sätt. 40 minuter senare så var det dags för toppmötet mellan Konecny och Vostes. Värdemässigt så låg oddsen riktigt men denna gången spelade jag faktiskt på någon form av känsla och lirade Konecny. Det visade sig vara ett bra val då han vann matchen med 3-1. Det fjärde setet blev ett riktigt maraton där som slutade 23-21! Efter det skojade jag lite friskt om att vaska bort en unit på Joffre mot Palkovsky. Det blev dock inte skoj då Joffre faktiskt skulle vunnit matchen och hade ledningen med både 1-0 och 2-1. Slutresultatet skrev till 2-3 efter torsk med 10-12 i avgörande set.

--------------------------------------

Challenger Ochsenhausen

Josip Huzjak vs Miroslav Sklensky

Spel: Miroslav Sklensky @ 3.25

Stake: 5/10u

Bookie: bet365

Spelstopp: 10:20

Vi börjar se slutet av årets Chally känns det som. De åtta bästa spelarna ska dagarna innan jul göra upp om vem som blir mästare av Challenger Series 2017. Det brukar bli rätt intressant de två sista månaderna då flera spelare kommer hit för att samla de sista poängen som behövs. Huzjak ligger just nu på 13 plats, mycket på grund av väldigt många spelade turneringar, och skulle nog behöva ett riktigt bra resultat här. Jag tror inte han kommer kunna samla tillräckligt mycket poäng för att ta sig till topp 8.

Många av er blir säkert förvånade när jag väljer att gå emot Huzjak och istället backa slagpåsen Sklensky idag. Huzjak står på 3-2 och har en semifinalplats att spela om. Det gör dock inte jättemycket om han förlorar här då han senare under dagen isåfall ställs mot Sanchi i ett helt avgörande möte. I den matchen har jag redan tagit ställning för Huzjak med ett tungt spel.

Josip Huzjak är en kassako för oss i Challyn historisk sett. Med sin udda spelstil ställer han ofta till det för flertalet bättre spelare. Det som är lite synd är att han har en tendens att tappa skallen när det går emot en aning. Jag tror han hade kunnat vända flertalet matcher om bara skallen varit med honom i de lägena. Han har iallafall utvecklats spelmässigt under 2017 och slåss nu nästan alltid om slutspelsplatserna. Något som var väldigt ovanligt tidigare.

Miroslav Sklensky är en spelare jag sett i 2-3 turneringar under 2017. Han är ingen bra bordtennisspelare, iallafall inte på denna nivån. Han krigar dock på bra och det verkar inte spela någon roll om han står på en negativ kvot. Inför dagens spel står han på 1-4 och är således utslagen. Gårdagens seger togs mot den största slagpåsen av de alla, Joffre. Utöver den segern så fick han bara med sig ett set i resterande matcher.

Efter att ha läst den första delen av texten så förstår jag om ni är än mer konfunderade över detta spelet. Därför ska jag nu gå in på varför jag tror på det. Framförallt är det en punkt jag väljer att trycka hårdast på. Spelarna möttes den 29/9 här i Ochsenhausen. Den gången valde jag som brukligt att gå på Huzjak då de aldrig hade mötts tidigare. Sklensky är dock en av få spelare som har bemästrat Huzjak redan i första mötet. Han vann matchen med 3:1 och det var klara siffror i varje vinstset. Han spelade en oerhört smart bordtennis där han fick Huzjak att ta fram sina svagare sidor. Det var bra variation från start och väldigt fint tålamod. Det är även positivt att det är dagens första match då Huzjak kan upplevas en aning morgontrött ibland.

Bolagen släppte spelet till hela 4 gånger pengarna igår kväll. Jag ville dock ha ut spelet i textform så ni förstod varför jag spelade som jag gjorde. Den står nu i 3.25 vilket fortsatt är riktigt bra. I mina ögon är den lätt spelbar ner till 3.00.

---------------------------------------

@ tabletennisbet






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.6
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 1000 kr
9.7
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.