Speltips: Challenger Biella

Jag fortsätter med att rulla ut en hel del spel här på 1x2 och inför kommande vecka känner jag mig väldigt laddad för det finns en hel del spännande turneringar att följa.
Väljer att skicka ut tre spel redan nu men jag kommer troligen återkomma under måndagen med fler spel när kvalspelarna har placerats in i lottningarna.

Challenger Biella
Maxime Janvier-Leonardo Mayer
Maxime Janvier @4.30 Pinnacle 2/5u

Leonardo Mayer har precis när jag skriver det här slagit in matchbollen och tagit sin första ATP titel sedan 2014 och efter att åkt ut i kvalet så vinner han alltså turneringen på en lucky loser plats.
Finns en god chans att Mayer nu får svårt att ladda om när han ska ner på challenger nivå, inte bara mentalt utan även fysiskt. Sju matcher har han spelat på nio dagar där flera av dem har varit ganska tuffa och med en kort resa mellan Tyskland-Italiten i kroppen så har jag svårt att se honom leverera någon bra tennis i den här matchen.

Janvier imponerade inte direkt i sin senaste match men det är inte det som spelar roll i den här reken utan spelet baserar mycket på Mayer.
Det kan räcka för Janvier att göra en okej insats och ändå vinna, allt hänger på vilken inställning Mayer kommer till matchen med.

Challenger Biella
Lorenzo Giustino-Constant Lestienne
Lorenzo Giustino @1.66 pinnacle 4/5u

I det här mötet håller jag Giustino som den klart bättre spelaren och med en stigande formkurva på italienaren så är detta ett självklart spel.
Giustino som visserligen kommer från en tung period i juni och juli där han ett tag hade sju raka förluster men insatserna förra veckan i Gstaad bådar gott inför den här matchen. Han kvalade in genom att besegra Marti och Souza för att sedan åka ur i första omgången mot Istomin. Att åka ur mot Istomin är inget att skämmas över så jag är säker på att han ser tillbaka på den här veckan och är nöjd med vad han har presterat.

Lestienne har varit fullkomligt usel efter att ha kommit tillbaka från sin avstängning som han fick efter att ha bettat på runt 220 matcher och vi får gå tillbaka ungefär ett år i tiden för att hitta en turnering som han presterade vad man kan förvänta sig av honom. För man ska veta att han har ett helt okej grundspel men har inte fått ut någonting på väldigt länge och att det helt plötsligt ska vända till den här turneringen har jag svårt att se.

Giustino ska vara klar favorit mot Lestienne och att då få 1.66 på hemmaspelaren är väldigt bra.

Lestienne gav upp i sin senaste match i Båstad för två veckor sedan så jag rekommenderar att spela på bolag där man får utbetalt även om han skulle ge upp i slutet av matchen.

Challenger Biella
Viktor Galovic-Yannick Maden
Viktor Galovic @2.05 pinnacle 3/5u

Snacka om att jag blev imponerad av Galovic som presterade helt underbar tennis under två veckor där han först vann sin första challenger titel i Recanati för att sedan veckan efter gå fram till final i Braunschweig. Inte bara spelade han grym tennis två veckor i rad på en nivå som han aldrig har haft förut utan han gjorde det med ett byte av underlag, från hardcourt till grus och en resa mellan Italien-Tyskland i kroppen.

Han hade efter dem två veckorna ledigt en vecka där han fick välförtjänt vila och kom tillbaka i spel till den här veckan i Cortina. Han förlorade direkt i första omgången mot Viola men det var inget fel på prestationen och även om han förlorade i två raka set så tycker jag att han förtjände att vinna den matchen.

Maden tog sig ända fram till final den här veckan i turneringen som spelades i Prag men där förlorade han mot Martin efter en väldigt svängig match.
Han har gått en hel del tuffa matcher den här veckan och att han nu ska ladda om för en ny turnering i ett nytt land har jag svårt att se framförallt när han nu möter ett väldigt tufft motstånd redan i första omgången.

De har redan spelat mot varandra två gånger den här säsongen och vunnit varsin gång. Tittar vi på första mötet som spelades i april så vann Maden med 6-4,6-2 men Galovic är nu en helt annan spelare än vad han var då. Jag tycker att det är mer rimligt att kika på deras senaste möte som var för tre veckor sedan där Galovic vann med 6-3,6-3.
För mig ska Galovic vara favorit i den här matchen och jag förväntar mig att oddset kommer ha justerats till matchstart och vara ungefär omvänt mot vad det är nu.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100% upp till 1000 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Endast nya spelare. Min. insättning 200kr. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
100% upp till 1000 kr
9.2
18+ Endast nya spelare. Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

Expekt

100% upp till 1500 kr

i ett gratisspel

Hämta bonus
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
LeoVegas

100% upp till 500 kr

krediteras som ett gratisspel

Hämta bonus
18+ Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 2024.01.18 Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt :stodlinjen.se | spelpaus.se.
Coolbet

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ | Endast nya spelare | Spela ansvarsfullt: www.stodlinjen.se | Regler & villkor gäller.