Speltips: It`s the final countdown!

Dags för sista gruppspelshelgen i årets World league och vi har återigen fokus på poolen som Iran spelar i under helgen. Matcherna kommer att spelas i Polen med USA och Ryssland som övriga lag i poolen.

Alla dessa fyra lag har chansen att nå slutspelsplats då det är ganska tight om placeringarna i gruppen.

Frankrike och Serbien har redan säkrat sina slutspelsplatser och Brasilien var redan där i egenskap av värdnation. För övrigt är placeringarna i gruppen som följande:

4. Belgien 10p

5. Polen 9p

6. Bulgarien 8p

7. Canada 7p

8. Iran 7p

9. USA 7p

10. Ryssland 6p

Av ovannämnda sju lag så kommer tre stycken att nå slutspelet och därför blir matcherna i just den här poolen(pool H1) extra viktiga då fyra av lagen möts. Polen som har hemmafavör ska inte missa chansen att knipa en av platserna och man är det lag som presterat bäst under första två helgerna. Ryssland med generationsskifte i laget har egentligen varit mindre lyckad. USA har skickat ett blandat lag bestående av collegespelare och proffs och därmed mycket skiftande resultat. Iran har sitt absolut bästa manskap på plats och ska inte helt räknas bort under helgens matcher.

Jag tror Polen som har bästa laget och med publiken bakom sig kommer att knipa minst 7p under helgen, medan övriga lag kan alla slå varandra.

Man börjar sina matcher redan ikväll(torsdag) då det spelas i två olika städer(normalt en och samma stad och första match på fredag).

Spel till kvällen blir följande:

Polen vinna grupp H1 @ 2,0

Polen – Ryssland: Polen -1,5 set @ 1,67

Iran – USA: Iran +6,5p @ 1,80

Hur ser då långtidsspelen ut?

Slovenien är i stort sett klara för finalspelet(behöver någon mer poäng under helgen) och Tyskland börjar sitt finalspel i Mexico under helgen där man möter överkomligt motstånd i form av Spanien, Medan hemmanationen möter Estland i andra semifinalen.

På söndag kväll vet vi hur Tyskland skött sig!


Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00Veckans bästa sportbonusar

100% upp till 1500 kr
9.9
18+ Endast nya kunder. regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.7
120 kr gratisspel
9.4
18+ Regler och villkor gäller. spelpaus.se.
100% upp till 1000 kr
8.4
18+ Endast nya kunder | Lägg ett kombospel med minst tre val som ditt första spel, få ett gratisspel till samma värde om ditt spel inte går in (max 1000 kr) | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.1
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya oddsbonusar

LeoVegas

Få 100 kr gratisspel

Hämta bonus
18+ år. Endast nya spelare. - Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se / Spelpaus - Fullständiga regler och villkor gäller.